Adamın avatarına saygı durdum 1 dk.dır ayakta bekliyorum :::::
Herkesi avatar im için saygı duruşuna davet ediyorum o zaman sadece sen olmaz :p
20.Ocak.2016
Bypale
Gözümüz aydın. :::::
20.Ocak.2016
Peder
Alıntı:
2_rock Nickli Üyeden Alıntı
Herkesi avatar im için saygı duruşuna davet ediyorum o zaman sadece sen olmaz :p
Hareketi ben başlattım en ön safta benim o zaman :Rockn Roll:
20.Ocak.2016
2_rock
Alıntı:
bypale Nickli Üyeden Alıntı
Vallahi billahi abi çocuğum olmuş kadar sevindim şimdi avatar imin adını ne koysam bilemedim.
Avatar imin adı ne olsun yardıma ihtiyacım var
20.Ocak.2016
Peder
Alıntı:
bypale Nickli Üyeden Alıntı
Abi geçen gün senin bi yazını okudum gece 1 gibi falandı sanrım yatıcam 5 te kalkıyorum diyordun. O saatlerde yatıp 5 te nasıl kalkabiliyon bizi aydınlat :uyuyorum
20.Ocak.2016
Bypale
AvatarCan:cheesy::cheesy::cheesy:
20.Ocak.2016
frknulas
Alıntı:
Vallahi billahi abi çocuğum olmuş kadar sevindim şimdi avatar imin adını ne koysam bilemedim.
Hadi gözün aydın :D
General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
20.Ocak.2016
Bypale
Alıntı:
Peder Nickli Üyeden Alıntı
Abi geçen gün senin bi yazını okudum gece 1 gibi falandı sanrım yatıcam 5 te kalkıyorum diyordun. O saatlerde yatıp 5 te nasıl kalkabiliyon bizi aydınlat :uyuyorum
Hakan sabh 5bçukta kalktım hala ayaktayım. Ve sabh yine 5bçukta kalkçam. Yarasa gibi yaşıyom işte:cheesy::::::
20.Ocak.2016
Peder
Alıntı:
Celil Başkandan seçmeler olsun :cheesy:
20.Ocak.2016
2_rock
Alıntı:
Peder Nickli Üyeden Alıntı
Uğur abi robocop gibi zaman ayarlı alarmı kendisi uyandırıyor :cheesy: