Ayyy çok utandım :| Teşekkür ediyorum güzel abim yaa hemen beni düşünürmüş :| İnşallah hava yağışlı olmaz da soğuk moğuk gelirim ben yine motorla. Sevdiğim bi arkadaşım evleniyo, düğününe çağırdı, maltepedeymiş. Hava inşallan yağışlı olmaz Allahım Allahım :)
maltepe ile benim ev arası 70 km yazar ama düğün sonrası bir formül buluruz 8)
05.December.2012
CELİL
Alıntı:
xcell Nickli Üyeden Alıntı
Bu sabah servisi kaçırdığıma çok sevindim :) Çünkü düldülüme atladım verdim gazı verdim gazı :p Hava soğuk ama özlemişim keratayı 8)
1 hafta 10 gün ayrı kaldımı insan kurtlanıyor özlüyor soğuk falan dinlemiyor 8)
05.December.2012
Emre
Alıntı:
CELİL Nickli Üyeden Alıntı
1 hafta 10 gün ayrı kaldımı insan kurtlanıyor özlüyor soğuk falan dinlemiyor 8)
Evet abi aynen öyle yaa, frenler balatalar yeni değiştiği için şimdilik biraz zayıf ama özlem olayı fena oluyor hakikaten, hiç bir şey dinlemiyor :)
05.December.2012
eralp_goksu
Kısın motora bınmemeyı nasıl basarıyosunuz abılerım ya.. Ben ıkı gun bınemesem kendımı ıckıye verıyorum. :mrgreen:
05.December.2012
CELİL
Alıntı:
eralp_goksu Nickli Üyeden Alıntı
Kısın motora bınmemeyı nasıl basarıyosunuz abılerım ya.. Ben ıkı gun bınemesem kendımı ıckıye verıyorum. :mrgreen:
motor üzerinde geçen seneler çoğaldıkça rahatına daha düşkün ve temkinli olmaya başlıyorsun sen yolun başında olduğundan seni zaptemeyiz tadını çıkar :mrgreen:
yalnız kışın binilen motorun faturası uzun seneler sonra romatizma olarak sana dönüş yapar 8)
05.December.2012
eralp_goksu
Alıntı:
motor üzerinde geçen seneler çoğaldıkça rahatına daha düşkün ve temkinli olmaya başlıyorsun sen yolun başında olduğundan seni zaptemeyiz tadını çıkar :mrgreen:
yalnız kışın binilen motorun faturası uzun seneler sonra romatizma olarak sana dönüş yapar 8)
Bakalım neler olucak. Ama hıcbır zaman sızın kadar uzun sure ayrı kalamam gıbı gelıyor. 8)
05.December.2012
Emre
Alıntı:
Bende senin gibiyim abicim, hele geçen sene Gayrettepe' de çalıştığım için kar dahil motoru neredeyse her gün kullandım :) Ama tabi bende senin gibi işin başındayım, Celil Abi' ye yetişmemize daha çok var :p
05.December.2012
eralp_goksu
Alıntı:
xcell Nickli Üyeden Alıntı
Bende senin gibiyim abicim, hele geçen sene Gayrettepe' de çalıştığım için kar dahil motoru neredeyse her gün kullandım :) Ama tabi bende senin gibi işin başındayım, Celil Abi' ye yetişmemize daha çok var :p
Kar yagınca bulusma duzenleyelım senınle Emre abı. :mrgreen: Celil abı de gelsın ama. 8)
05.December.2012
CELİL
Alıntı:
Kar yagınca bulusma duzenleyelım senınle Emre abı. :mrgreen: Celil abı de gelsın ama. 8)
Tabi gelirim ama otobüsle :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
05.December.2012
eralp_goksu
Alıntı:
Tabi gelirim ama otobüsle :mrgreen::mrgreen::mrgreen: