Günaydın tüm aileye, havalar hafif hafif tebessüm etmeye başladı, marşa basamayanlara fırsat veriyor.
Bu arada herkese hayırlı cumalar, şimdiden güzel bir hafta sonu geçirmeniz dileğiyle işiniz gücünüz rast gelsin
Yazdırılabilir Görünüm
Günaydın tüm aileye, havalar hafif hafif tebessüm etmeye başladı, marşa basamayanlara fırsat veriyor.
Bu arada herkese hayırlı cumalar, şimdiden güzel bir hafta sonu geçirmeniz dileğiyle işiniz gücünüz rast gelsin
Günaydın RR herkese hayırlı cumalar. Haftasonu inşallah güzel geçer :Rockn Roll:
General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Günaydın RR ailesi :artiz:
Günaydın RaptorRiders :Rockn Roll:
Herkese Günaydınlar Cuma gelmiş yine bir hafta daha bitiyor :Rockn Roll:
Boru egzozlarim geliyor diye dünden egzozları söktüm. Ve şuan kendimden geçiyorum. Salyalarim benzin deposuna akıyor .o kadar güzel bir ses varki anlatamam hakikaten bir harleyi aratmayan bir sesi var .ve inanmazsınız çekişi arttı. Heleki sürerken gaz açtığınızda sesin güzelliğinden eriyorum. Ben biraz sorunlu olabilir miyim ? Nedir bu sert ve gürültülü motor aşkım
Tüm aileye selam olsun. Cuma gelmiş hoşgelmiş. Ay sonu, maaş günü, haftasonu tatili, İstanbul'a geliyorum. Oha lan çok mutluyum:hastayız::hastayız::hastayız: