Benim jeton yeni düştü :shock: Salih abi de gelsin di miiii :lol: , doğru tabi yaa :cheesy: 22'sinde hava yağışlı olmazsa motorla, yağışlı olursa otobüsle gelicem inşallah. 23'ünde de dönerim.. Şimdiii kalacak yer :|
Yazdırılabilir Görünüm
Mehter takımıda çağıralım, Boğazda havaiii fişek gösterileri felan :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Ne o ya başbakanmı geliyor :mrgreen::mrgreen:
Bu gün çatır çutur dolaştım tam 80 km. hava buz gibi motorla gezilmez diyenlere gelsin :D
Tamam abicim ama sadece senle ben kalırız herhalde :) Bu arada çok zor oluyor hee haberin olsun :p Kask buğu yapıyor, camını açıyorsun kar taneleri suratını patır patır acıtıyor :p Çok mantıklı değil galiba :p
Gerçi ben tesadüfi yakalandım ama bir yandan da iyi oldu. Millet o akşam eve 11 gibi falan varmıştı, ben kar yağıyor diye erken çıkıp 17:30' da evde olmuştum :cheesy: :cheesy: :cheesy:
Cıhan abı de gelır bence. :mrgreen: Guzel hıkayeymıs. :)
Abı benım kaskın vızorunun ıc kısmında bugu onleyıcı vardı ılk aldıgım zamanlar o sebepten bugu olmuyordu ama o bısure sonra ozellıgını kaybettı. Ben de benzıncılerde satılan su bugu onleyıcılerden aldım. 4 5 gunde bır uyguluyorum bugu problemı tamamen kayboldu. onerırım..
Bı de yagmur ıcın yagmur kaydırıcı almayı dusunuyorum kaskın dısına uygulamak ıcın. Gunduzlerı yagmur cok problem olmuyor da gecelerı farlar cok rahatsız edıcı oluyor. Su fardan gelen ısınları kırınca bayagı karısıyor goruntuler. :|
Cihan İstanbula geleceğim diyosun hiç Salih abi'yi göreceğim demiyosun :mrgreen: Erkan küstürdü seni tabi :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgr een::mrgreen::mrgreen:
Kış mış demeden motora binenleri tebrik ediyorum, dışarıda erkek havası vardı bugün 8)