kesinlikle tek nefes.
hatta oturduğu yerden semaya sıçramıştır.
Yazdırılabilir Görünüm
Artık benzinimi 5.16 tl'den alıyorum :(
şundan bi kaç ay öncesine kadar, bu ne böyle nerdeyse 5 lirayı buldu dioduk, şaka maka geçti bile
Alem Yalova'da ben forum nöbetinde :cry:
Eyvallah abi bir dahaki turda grup kurasinda celil abi sen ve son torbadan kuryeyi istiyorum :)) salih hoca da iyi olur
hehe :) duy başkan duyy :) :mrgreen:
seçmece yok tabiki zaten seçecek bir tur kalmadı bu sezonun bölgemizdeki son festivaliydi :D
Arkadaş bu resimler canıma okudu önce düzenledim sonra face yüklemek için uğraşıp 3 saat dir yüklemeye çalışıyorum yüklemiyor çıldırdım sonunda becerdim ama bu sefer video lar büyük almıyor onları kırptım ama birinci video için yarım saattir % 15 yükledi hala bekliyorum :x:x:x:x
:x kızdırmayın küçük enişteyi... :x
Günaydın arkadaşlar güzel bi festival oldu eksikleri de tamamlayarak aynı kadroyla yola devam 8)
Herkese günaydın
Günaydınlar efem :happy:
Merhabalar Raptor Rıders Ailesi nazar8)
sabahtan beri 3 günlük birikmiş mesajları kontrol ediyorum hala bitiremedim :(
bir yandan resimleri yüklemeye bir yandan resim dosyasını alper e göndermeye çalışıyorum ama benim taka bilğisayar bu işlemleri yapamıyor kasıldıkça kasılıyor alper e mesut un verdiği hızlı büyük dosya gönderme sitesinden resimleri yollamaya çalışıyorum 8 saat bitiş süresi veriyor ama tahminimce başaramayacak :(:x
http://www.yeniprogram.gen.tr/downlo...Generator.html
bu tarz bır program kurun bılkgısayarınıza o boyutta resımlerı atmakla ugrasmayın basa cıkmazsınız
program otomatık olarak sectıgınız tum dosyları boyutunu guncelıyor ve boyutunu ınanılmaz oluce dusuruyor
1024 * 768 cozunurlukte yapmanız yeterlı bıraz kurcalayın basıt bır progmra bulursunuz sonrada kuculen resımlerı tek dosya zıpleyın bana aidikurt@gmail.com maıl atın yeter.
Abim, "Picasa" yükle. Zaten google'ın bilgisayara entegre programı. indirdiğinde direk kurulum oluyo ve otomatik olarak bilgisayarındaki bütün fotoları tarayıp klasör klasör tanımlıyo. sonra ufaltmak istediğin resimleri seçiyorsun (Hepsi bir arada duruyo zaten). En altta ortada "Dışa Aktar" butonu var. Ona basıp ufaltmak istediğin boyutu 1024 seçersin. Eski orjinal boyutluları da elde tutup sana yeni (1024 boyutlu) fotoğraflarını veriyo... 8)
Bu anasayfanın hali ne yav.
Mesut teşekkürler, senin yöntemle hem resimleri hem videoları gönderdim. Sıra Admin (Alper)'de. :cheesy:
Alper le canlı bağlantı kurdum ana sayfa düzeltilmiştir 8)
RAPTOR RİDERS AİLESİ
Aile dediğin böyle olur, Birlik - Dayanışma - sadakat - Güven vede Dostluk :mrgreen:
Az önce faceye baktım 4-5 dostumuz motorlarını büyütmeye karar vermişler ve önce 1 sonra 2 derken en son 5 kişi güzel bir dayanışma örneği sergileyip ( o satarsa bende satarım :mrgreen::mrgreen:) Çok sevdikleri motorları satışa koymuşlardır.
Arkadaşlarımı bu birlik ve dayanışmalarından ötürü kutlarım
Tugay - Korhan - Onur - Murat - Serhat ve tahminim doğruysa yakında Mesut :mrgreen::cheesy:
Şaka bir yana Hepinize hayırlı satışlar (satış derken forumu bırakmayın uşaklar :mrgreen:)
+ görkem :mrgreen:
satan satana sezon bitiyor bendemi satsam acaba :mrgreen: