galiba benimki de gidici bi vecihi var peşini bırakmıyor :D
Yazdırılabilir Görünüm
galiba benimki de gidici bi vecihi var peşini bırakmıyor :D
cc'nizi büyütün artık. Kendimi yalnız hissediyorum :(
:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Yakışır mı bu kardeşinize :|
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...34998880/detay
Ya bu anasayfadaki buluşma olayı çok kötü olmuş, sitenin görünümünü ve ulaşımını feci derecede engelliyo. dünden beri bi geriliyorum yav şu karşıma çıkınca.. O logonun 5'te biri büyüklüğüne düşürülmesini talep ediyorum :ban:
Günaydın diyim bi de.. :ntr:
Günaydınlar Raptor Rıders nazar8)
Günaydın canlar :happy: Bugün çarşamba, haftayı ortaladık.. Hayırlı işler herkese kolay gelsin..
Celil abime sevgiler :happy:
Salih abime saygılar :sleep:
Önümüzdeki hafta matematikle başlıyorum, yavaştan giriyorum mevzuya 8)
Tatil bitti Cihancım, maalesef :(
:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Allah herkese Cihan gibi kardeş versin, sevgisi yeter 8)
Erkanın da eksikliğini hissediyoruz festivallerde :lol:8)
Ne yapalım, olsun biz yine beraberiz. Ben motoru ve durumları düzelttiğimde gelicem istanbullara. Görücem aile fertlerimi beya :happy:
Cukkk... :sleep: Kapak gerekli yerlere ulaşmıştır diye düşünüyorum...
Ben söyliycektim de, söz büyüklerime düşer dedim :sleep: Ekocuğuma sevgilerle :lol:
Allah herkese Cihan gibi kardeş versin, sevgisi yeter :cheesy::cheesy::cheesy::cheesy: nazar
bu yıl ben bile kendi eksikliğimi hisseder oldum hem valla hemde billa:(:(:(
ulaştı ulaştı sen merak etme nasılsa gelecen istanbula :mrgreen::x
Merhabalar herkese cepten bağlanıyorum akşam cevoda kaldım adam hala yatıyor :mrgreen:
akşam gelecektim ama toplantı vardı gelemedim :?:( bu hafta ziyaretine gideceğim
Abi bu yıl ne hayaller kurdum hepsi teker teker suya düştüler, biri sabotajmı yaptı ne anlamış değilim :?:?
bunların hepsini bu hafta cevoya anlatacam :mrgreen::mrgreen: seni lime lime yapacak:p:p:p
Zuhahahahah :p Hakim geldiğinde ayağa kalkmasına gerek yok zaten milletle aynı hizada olur, hakim de anlamaz :p :p
Abilerim, kardeşlerim, ben geldim. Hepinize saygı ve sevgilerimi sunarım :mrgreen: Bir giriş yazısı yazmak istedim nedense :) Rapor demeyin sakın bilgisayarım bozuk gerçekten :( En yakın zamanda görüşmek üzere inş.
Yaa bu sene festivallerin hepsine katılmaktı niyetim, olmayınca olmuyor işte. Tarihleri nasıl ayarladılarsa katılamayacağım tarihlere ayarlamışlar hepsini :x Pazartesi ve Salı izinli olduğum için kısa bir Assos turu yaptım. Festivale katılsaydım oraya gidemeyecektim, ondan gelemedim :(
Evet bilgisayarsız bilgisayarcı olunmuyor ama ne yapayım, şimdi bütçe ayıramayacağım ona. Bir de facebook' a yazayım şu ekran olayını belki oradan çıkar ne bileyim :mrgreen: Sonrasında raporu yazacam inş. :?
Günaydın yavru ceylanlar.. Nassız iysiz.. :happy:
Bugün perşembe ve ayın 5'i. Mayış günü.. Tabi sevinemiyoruz, çünkü mayış'ı göremiycez bu ay.. Hayırlısı [smilie=greencolorz:
Günaydın millet
Bugün Özgür, Serhat ve Emrehan ın doğum günleri. Teker teker kutluyorum :mrgreen:
Aranızda sözleştiniz mi doğarken :lol::mrgreen::mrgreen:
Günaydınlar 8)
haberim olsaydı başka gün doğardım :mrgreen:
Doğum günümü paylaştığım kuzenciğimin ve Serhat kardeşimin de doğum günleri en az benimki kadar kutlu olsun. :cheesy:nazar