125cc mi yeni aldım ıslak zeminde çok kayıyor arkası bunun için dikkat etmem gereken nedir ya da engellemek munkunmudur lastiklerin yeni ama anlamadım bir de yelek alabilmek için ne gerekiyor bilen var mi herkese güveni sürmüşler
Yazdırılabilir Görünüm
125cc mi yeni aldım ıslak zeminde çok kayıyor arkası bunun için dikkat etmem gereken nedir ya da engellemek munkunmudur lastiklerin yeni ama anlamadım bir de yelek alabilmek için ne gerekiyor bilen var mi herkese güveni sürmüşler
Merhaba Yunus aramıza hoş geldin 8)
yanlış yere yazmışsın mesajlar karışacak alttaki tanışma başlığında kendini tanıtır mesajını oraya aktarırsan oradan cevaplayalım 8)
http://www.raptorriders.com.tr/forum...newthread&f=27
mahmut abi hoşgeldin safalar getirdin motorun hayırlı olsun allah kaza bela vermesin ağız tadıyla ve keyifle bin inşallah bizde seni aramızda görmekten mutluluk duyduk yazındaki samimiyetinle bunu bizlere çok güzel aktarıyorsun inşallah o taraflara yolumuz düşer senide ziyaret ederiz :)
Mahmut abi hoş geldin. motorun hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin.
Selam ve hoşgeldin.
Mahmut abi aramıza hoşgeldin. Sezonun açılmasına az kaldı gerçi biz sezonu bir türlü kapatamadık ama :) En kısa zamanda birlikte süreriz inş.
her zaman beklerim. yazın Tekirdağ sahil yolundan motorsikletli gruplara geçenlere özenirdim. Bu sene sizleri buralarda görmek bana sevinç verecektir.