geçmiş olsun altuğ... sana arkadan çarpan arkadaşa yaptığın hareket takdire değer... en azından suçsuz bi insanı zarara sokmamışsın.. tebrikler...
Yazdırılabilir Görünüm
geçmiş olsun altuğ... sana arkadan çarpan arkadaşa yaptığın hareket takdire değer... en azından suçsuz bi insanı zarara sokmamışsın.. tebrikler...
arkadaşlar inip dövmek şu bu boş iş hiç merak etmeyin bu hayvanlar bi gün layığını buluyor zaten geçmiş olsun altuğ abi hiç yol falan vermeseydin keşke bu ayıya çırpınıp dursaydu arkada
Geçmiş olsun Altuğ
Öküz önüne kırdıysa sende onun sağ arka kapının arkasındaki çamurluğa şöyle direksiyonu sola çevirerek okkalı bir çakmadın ki bir iki defa kendi çevresinde döndükten sonra gece ve gündüzü de görür anlardı ebesinin adını. O zaman gelsin trafik adam yine suçlu. Niye sağa kaçıyorsun, baktın artistlik yapıyor birde önüne kırıyor. Zaten adam senin kalıbı görünce kafadan yüzde 50 kaybetmiş sayılırdı, gerisini de devam edersin. Yediği dayak da yanına kar kalırdı Öküzün.
Altuğ geşmiş olsun bi daha böyle bişey yaşamazsın inşallah
Allah allah demek bu ayılar Angarada da varmış ben de sadece İstanbulda var sanıyordum, size tavsiyem hiç kaçmayın gelsin çarpsın sonrada siz onu çarpın böylece çarpmanın karesini alırsınız daha sonrada polis onun kare kökünü alır böyle haklı haksız ortaya çıkmış olur, ne diyorum ben yahu klima çarptı galiba bana.
İşte bu maganda ayılar beni böyle zıvanadan çıkartıyor o yüzden artık istanbulda arabaya binmiyorum,yoksa her gün eve birini marizlemiş olarak geliyorum,motoru sürekli kullanmaya başladığımdan beri eve sakin geliyorum.
Bu ayıları 155 e ihbar edin polis kesin sonuçlandırıyor.
KARDEŞİM SANA GEÇMİŞ OLSUN AYRICA O SERVİS ŞOFORÜNE YAPTIĞIN İÇİNDE SANA TEŞEKKÜR EDERİM, BENİM MESLEĞİMDEN OLDUKLARINDAN ONLARI EN İYŞ BEN ANLARIM, O ŞİMDİ SENİ HER GÖRDÜĞÜNE ANLATIYORDUR,ONUNHAYIR DUASI SANA YETER.
kardeş geçmiş olsun bende kullanıyorum araba çok var böyle insan hayvanı ayıoğluayınınoğulları :)
Kardeş çok geçmiş olsun. Büyük bir olgunluk göstermişsin. Senin olayı okuyunca kendim yaşamışcasına sinir oldum. Başkası sebebiyet veriyor ama yine elini koluna sallıya sallıya geziyor, sinirlerim dayanmıyor bu haksızlığa.
Geçmiş olsun altuğ. Bunlardan daha çok var. Daha bugün motorla Cinnahtan çıkarken ayının biri soldan 2. şetritte 60 gidiyorum diye kornaya basa basa geldi sonrada yanımdan silme geçti. Sonra da öndeki arabada takıldı (sol da park etmiş araç vardı) ama sesi hiç çıkmadı. Kuzu kuzu bekledi. Motor olunca daha bir eşekleşiyorlar. Arkadakine davranışından dolayı da :cheesy: :alkis: :alkis: :alkis:
ARKADAŞLAR , HERKESE İLGİSİ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.
BU ADAMLARI DÖVMEK ÇÖZÜM DEĞİL , SONRA HİÇ UĞRUNA GAZETELERİN 3. SAYFASINA ÇIKMAYALIM. O NEDENLE CEZA YAZDIRMA YOLUNA GİDİYORUM. ÇÜNKÜ NAKİT OLARAK VERİLECEK CEZA BU ADAMA ATILACAK BİR ARABA SOPADAN DAHA ACI OLUR.
LÜTFEN DAHA DİKKATLİ OLALIM. ARABAYI VEYA MOTORU NE KADAR İYİ KULLANIRSAK KULLANALIM BİR KÜÇÜK TAŞ VEYA İNSAN MAHLUKATI TELAFİSİ MÜMKÜN OLMAYAN SONUÇLAR YARATABİLİR.
ÇOK SEVDİĞİM BİR ABİMİN TRAFİKLE İLGİLİ BİR SÖZÜ VAR. ŞİVESİNİ KORUYARAK YAZIYORUM.
" BURASI TURKIYE , ARABAYLA GİDERKEN DAŞ DÜŞEBİLÜÜ , AYU ÇIKABİLÜÜÜ" BİZE MALESEF AYI ÇIKTI.
SEVGİLER.
DOĞRU SÖYLÜYORSUN MÜSLÜM BABA, SABAH KAZADAN SONRA OFİSE GELDİM. CANIM SIKKIN BİRAZDA GERGİNDİM. HEMEN SİTEYE YAZDIM. SONRA BİR TELEFON GELDİ .6 AY UĞRAŞTIĞIM VE SONUÇ ALAMADIĞIM BİR PROJE VARDI . ADAMLARDAN 2 AYDIR SES SEDA YOKTU. ADAMLAR ÖĞLEDEN SONRA YANIMA GELDİLER. BENİM İSTEDİĞİM ŞARTLARA EVET DEDİLER. İNŞALLAH YARIN İŞİ NETİCELENDİRECEĞİZ. SONUÇTA BU TESADÜFMÜDÜR BİLMEM AMA HERKES HAKKINI VE CEZASINI BULUR. ÇOK DİNDAR BİRİ DEĞİLİMDİR AMA NE HAKKIMIN FAZLASINA NEDE EKSİĞİNE TAHAMMÜL EDEBİLİRİM. VE EN KORKTUĞUM ŞEYDE BİRİNİN AHINI ALMAKTIR. BELKİDE O ADAMCAĞIZIN O AN ORDA OLMASI BENİMDE BU KAZAYA KARIŞMAM GEREKİYORDU.Alıntı:
müslüm baba Nickli Üyeden Alıntı
SEVGİLER.
****************************PLAKA 06 BE 2248*********************************
Marka VOLKSWAGEN
Model 2007
Renk1 GRİ (Refleks Gümüş)
cınsı otomobıl
************************************************** ************************************************** ***********
DOSTLAR BUNLARI ARAC SORGULAMADA BULDUM VE BEN BU KONUNUN USTUNE GITMEDEN ICIMDEKI ATESI PUSKURMEDEN GECEMIYCEM BU SITEDE BENIM MESLEGIMDEN OLAN BIR COK DOST VAR BEN BIR SOFORUM VE ISIMI SEVMEME RAGMEN BOYLE INSAN KILIGINDAKI MAHLUKLAR ONUME CIKINCA INANIN EKMEK YEDIGIM ISE LANET EDIYORUM SIMDI BU PLAKAYI INTERNETE YAYMAYA CALISCAM TAAKI O SEREFSIZIN AKLI BASINA GELENE KADAR LUTFEN DOSTUMUZUN BASINA GELEN KAZAYI GECMIS OLSUN DIYEREK KAPAMAYALIM VE BU KONUDA ELIMIZDEN GELEN HERSEYI YAPALIM BELKI SESIMIZ DUYULURDA MAGANDALAR BIRAZ OLSUN AKILLANIR :x :x :x :x :x :x :x :x