Hoşgeldiniz,
evet güzel bir siteye geldiniz, hayırlı olsun, bende yeniyim burda.
yalnız sanki diyorum ki ilk surusunuz böyle sığır sürüsü içinde değil, daha rahat ve sakin bir ortamda olsa?
a2 ehliyetinizin olduğunu kabul ediyorum.
selamlar...
Yazdırılabilir Görünüm
Hoşgeldiniz,
evet güzel bir siteye geldiniz, hayırlı olsun, bende yeniyim burda.
yalnız sanki diyorum ki ilk surusunuz böyle sığır sürüsü içinde değil, daha rahat ve sakin bir ortamda olsa?
a2 ehliyetinizin olduğunu kabul ediyorum.
selamlar...
Murat hoş geldin motorun hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin keyifle güzel günlerde bin inşallah
İnsanın hayallerini gerçekleştirebilmesi kadar güzel bir şey olamaz diye düşünüyorum eğer imkan dahilinde ise hiç düşünmeden uygulamak lazım yoksa sonra ki pişmanlık insanı içten içe kemiriyor adeta
Ama Korhan (Potenza) arkadaşımızın da dediği gibi sürüye dikkat et gerçekten tahmin edemeyeceğin kadar öküzleri var içlerinde
Murat Hocam kendinizi olması gerektiği samimiyette anlatmışsınız;-) plaka ruhsat önemli tabiki kaskınız var mı motor hiçbir zaman hata affetmez aman kendinizi koruyun kasksız çok riskli siz dikkat etseniz de dikkatsiz kişiler çok ;-) Regal in bir tarzı var ve çok seveceksiniz dikkat çekeceksiniz sevdiğiniz bir parçanın notalarını gitarda çıkarmak gibi ;-)
Murat abi hoş geldin :) Tanışma yazını okuyunca kendiminkinden utandım benimkisi çok daha samimiyetsiz geldi.(halbuki yazarken çok heyecanlıydım) Sizinle tanışmış olmaktan mutluluk duydum.
Murat hoşgeldin :)) tek tavsiyem var... risk alma yeter. Böylece eve sağlam dönersin...
Merhaba Murat hoşgeldin, yeni RR'un hayırlı olsun.
Ben Motosikletçimden Spyder'imi teslim alıp çıktıktan 1 km sonra önüme bir arkadaş fırladı. Trafik ışıklarında ve yayalar için kırmızı yanıyordu. Tam yolun ortasında önümde durdu ve bağırmaya başladı. Sakın bana çarpma, sakın bana çarpma diye :) Yanından çekip gittim sadece...
Sonuç; Ehliyet, plaka, kask mümkünse koruyucu ekipmanın olmadan mümkün mertebe kullanmamakta fayda var...
Hoşgeldin üstad..Yeni motorun hayırlı olsun.. Hani klişe olacak ama otomobil bedeni, motor ise ruhu taşır.. Ve her insanın ruhunu besleyecek, onu taşıyacak bir araca ihtiyacı vardır.. Zaten müzikle uğraşarak ruhunu besliyosun ki emin ol o duyguyu çok iyi biliyorum..:Rockn Roll: ARtık ruhunu da taşıyacak bir araca sahip olmuşsun:) Kazasız belasız ve arızasız nice km lereeenazar
Mesaj yazan arkadaşlara teşekkür ederim, gerçekten hoş buldum, bu kadar sıcak bir ortam beklemiyordum. Benim düğünüme bile bu kadar insan gelmedi yahu :cheesy:
Sabah Kadıköy Trafikteydim. Verdim belgeleri a2 için... Aynı gün veremiyorlarmış, yarın veya pazartesi gidip alacağım ehliyete ama sisteme giriş yapıldı yani, kartı alması kaldı. Aslında 2011 yılında gittim ehliyet kursuna ve almıştım ama o zamandan beri sarı zarfın içinde evdeki kitaplıkta yatıyordu. Motosiklet alamıyorum, ehliyeti alıp naapacam demiştim... Ruhsat cüzdanımda ve plaka da bugün takılmak üzere sırt çantamda şu an...
Heyecandan ekipmandan bahsetmeyi unutmuşum. Balaklava (hayatımda ilk defa balaklava yazıyorum şu an, sözlüğe bakmadan), kask, neoplan içlik, deri ceket, kot pantolon, normal bot, dizlik ve dirseklikten oluşan bir ekipmanım var şu anda... "Eldiven alma hemen, motoru hisset bi hele" dediler bana, ama hava buz gibi galiba eldiven de alacağım. Motoru sonra hissederim olmazsa... Soğuk aga :artiz:
Öğretmen olduğumuzdan ötürü öyle her istediğimiz ekipmanı cart diye alamıyoruz tabi ama, en kısa sürede motor botu, motor ceketi ve pantolonu almayı düşünüyorum. Forumda bu konu hakkında yazılanları okumaya gayret ediyorum.
Normalde herkese tek tek teşekkür etmek, bir-iki sohbet etmek isterim ama bayaa kalabalıkmışız. Derse girmeye de vakit kalsın, eğitim şart :artiz: O yüzden böyle toplu teşekkür-yorum yazar gibi oldum, kusuruma bakmayın...
Murat, o yakınlık aslında senden kaynaklanıyor, zaten yazı, kişinin karekterinin imzasıdır derler, mesajlarında hissettiriyorsun.
''Motoru hisset diye eldiven takma'' diyen zihniyeti, şahsen kınıyorum, soğuğu bırak hadi önümüz yaz, fakat Allah korusun ilk düştüğünde insan istem vari elini koyuyor yere, yani motoru hisset diye asfaltı mı hissedeceksin acaba? Onu söyleyen arkadaş kusura bakmasın cahildir benim nazarımda..
Motor elle değil, yürekle hissedilir, o rüzgar okşadığında bedenini, sen o zaman hissedersin motoru. Yazın çeşit çeşit kokular geldiğinde burnuna, o zaman hissedersin motoru. Motor değildir aslında hissedilen, özgürlüğün verdiği mutluluktur motor.
Motoru hissetmek, ona bakmaktır, yağını, bujisini değiştirdiğinde içine çocuksu bir mutluluk geliyorsa, bir aksesuarı aldıktan taktırana kadar süre içersinde kıpır kıpır ediyorsa için, sen motoru hissediyorsun demektir.
Sen bütçen dahilinde al arkadaşım korumalarını, bugün bir elin kullanılamaz hale gelmesi, yazı yazmaktan yemek yemeye kadar, her şeye engeldir.
Motoru hissetmek budur...
Selamlar...
Merhaba Hoşgeldin :)
Bende tam gruptan sayılmam ama ilk fırsatta buluşumalara gelicem herkeze tanışıcam.
Genelde konuları takip ederim fakat güvenlik işin içindeyse yazma gereksinimi hissediyorum. Aman diyorum eldivensiz olmaz hatta ve hatta açıkta herhangi bir tarafın olmasın bence ,önümüz yaz malum. Yazlık pantolon mont eldiven kask ve ekstadan takacağımız darbe emici şeyler (dizlik,Dirseklik, Bellik gibi) kesinlikle gerekiyor çünkü;
Düştüğümüz zaman, beyin düştüğünü yerle temas ettikden sonra anlıyor. E tabi refleksen bazı kollarımız yada bacaklarımız bizi korumak ve vucudun dengesini sağlamak için yere ilk temas eden yerlerimiz oluyor onun için aman diyorum.
diyeceklerim bu kadar tekrardan hoşgeldin.