ya sözü değiştiriyorum
Her motosiklet kullanıcısının dönüp dolaşıp geleceği son nokta CHOPPER 'dır.Başka söze gerek yok
Yazdırılabilir Görünüm
ya sözü değiştiriyorum
Her motosiklet kullanıcısının dönüp dolaşıp geleceği son nokta CHOPPER 'dır.Başka söze gerek yok
bizim emrah gumandanımızn aklını kimin çeldiği belli oldu şimdi.. :lol: :lol:
sedat kerdeşim çok güzel geziler yapıyorsun .. imrenmemek elde değil....ama emrah gumandanım enduru alsa bile sizin peşinize gelemeski... o alışkın apart otellere yumoş yataklara..... :lol: :lol: bi de göbek farkı var her rampayı sizden bi düşük viteste çıkmak zorunda.... :lol: :lol:
Emrah kumandanım kızacak ....en sonunda kendime bi sefer görev emri çıkarttıracam heralde... :evil: hemide eşkişeeer il cenderme merkez komutanlığına olacak sanırsam.... :lol: :lol: :lol: :lol: otun az olduğu zamana denk gelse barii.. bu yaştan soora ot yolmasak...ehiehi.. :oops:
Kardeşim , 6 sene türkiye ralli şampiyonası yaptım, 3 sene mountain bike ! Çamurun, tozun keyfi nedir , çok iyi bilirim. RR yi çamura, toprağa sokmamın sebebi de budur.Alıntı:
Sedat Nickli Üyeden Alıntı
Ama, genel bakacak olursak, işin gerçek keyif alınacak kısmı, uzun yol yapmaktır.Toprakta yanlamayı belki senden daha çok seviyorumdur ama, omurilik kırık, kilo var. Bunları düşünerek, bu tip motosiklete binemeyeceğime karar verdim.
Tamam enduro da diil , esas adrenalin ve keyif krostur ama son nokta bunlar diil. Chopper dır. Ve bunu dünya kabul etmiştir.
Bakınız Kimi Raikonnen veya Colin Mcrae, Schumacher bile kendine custom kros diil chopper yaptırıyor. Umatım anlatabilmişimdir.
http://img524.imageshack.us/img524/4...bike001qi9.jpg
Enduro tutkudur ama son nokta chopper dır!
OKAN VERİM- SAMSUN EMRET GOMTANIIIM, diye bağırtıp kahve yaptırmasmıyım sana..
ben yine baariim gomtanım.. şeref duyarım... :lol: :lol: :lol: kahve ne kelime nargile bile hasırlarım peşine.... :lol: :lol: :lol: :love:Alıntı:
emrahss Nickli Üyeden Alıntı
Ya okannnnnnnnn ! Şu topicleri geyiğe sarmasan olmuyo dimi ? Konuya bak senin muhabbete bak !!!!!!!!!! :x :x :x :xAlıntı:
okan Nickli Üyeden Alıntı
hadi leyyyyynnnn... bah işineee.. :twisted: biras soora rakı balığa dönecess daha senin haberin yok.... :P :P :P :P
speedy kardeşim sedat kardeşimiz dünyaya biraz farklı bakıyor sanırım.( Zaten özelden attığı mesajlarla bunu belli ediyor !!! ) Enduro tutkudur ve belirli yaş kesimine uyar ama chopper bir yaşam tarzıdır ve heryaşa uyar bilmem anlatabildimmi
+100000000000000000Alıntı:
aidikurt Nickli Üyeden Alıntı
amanııııın biri chopper mı dedi :cheesy: :cheesy: :cheesy: