Cihat Abim hoşgeldin gerçi buğün üye olduğunu söyledin ama tekrar hoşgeldin
Not : CİHAT Abi Sıkı motorcudur.
Yazdırılabilir Görünüm
Cihat Abim hoşgeldin gerçi buğün üye olduğunu söyledin ama tekrar hoşgeldin
Not : CİHAT Abi Sıkı motorcudur.
Ankara eküri çığ gibi büyüyor :cheesy: hoşgeldiniz sefalar getirdiniz Cihat abi...
Hoşgeldin abi.
Hoşgeldiniz,
En kısa zamanda tanışmak dileğiyle...
Cihat hocam hoşgeldin.Kazasız keyifli sürüşler dilerim,ayrıca iyi ki geldin enbüyük (yaşlı) bendim şimdi size devrettim,kolay gelsin.
Arnova Cihat arkadaşım hoşgeldin, geldiğine de memnun olacağına inanıyorum. Bugün bir yarın iki Cumartesi 3 tamamdır Tosya ya gitme vaktidir. Cepten arıyorum. Selamlar
Telefonla görüştük yarım saate kadar buluşacağız. İstanbul lular kıskanmayın biz yarım saatte buluşuruz siz yarım ayda bir araya gelemezsiniz. :cheesy:
Hayırlı uğurlu olsun. Hoşgeldiniz Cihan Bey. Allah kazasız belasız keyifli sürüşler nasip etsin...
Ankara'nın taşlı yolu, Regal Raptor olmuş sağı solu...
Merhaba Sevgili Arkadaşlarım,
Hem hızlı hemde sıcacık hoşgeldin mesajlarınız beni duygulandırdı...Sonsuz teşekkürler ediyorum bu ilgiye.Aksu kardeşimle akşamüzeri onun iş çıkışında buluştuk tanıştık ve anayasa mahkemesi önünden eskişehir yolu yoncasına kadar birlikte gittik.Kendisine de söylediğim gibi pazar günü İzmire uçuyorum.Sanırım 20 - 25 gün sonra döneceğim.O günü, tanışmak ve birlikte olabilmek için iple çekeceğim.Bu arada anayasa mahkemesi karşısında Maliye sitesinde oturmaktayım.OturanBull kardeş sormuşta..Hepinize kazasız,keyifli sürüşler...Şansınız bol,yolunuz açık olsun... :cheesy:
Mustafa Ali Tunal kardeş,
Çok teşekkürler,yaşlılığı hiç üstüme konduramadığım yada yakıştıramadığımdanmıdır nedir bilemiyorum ama 56 yaşıma kadar fırsat bulabildiğim kadarıyla dağ bisikletimle ,2006 Mayıs 22 den beri de RR 'mla dolaşmak,hala RC kontrollu maket uçak,model uçak yapar,yazları izmir'e gittiğimde de tekneyle özbek-izmir körfezinde tur atmak(bu arada ehliyetli kaptanlığım da var..he he he) ,çocukların oynadığı her türlü oyuncaklara da ilgi duyan bir yapım vardır.Amacım alınganlık göstereip te ukalalık yapmak değil,bu vesile ile kendimi bir nebze anlatabilmek.Ayrıca isminin altında izmir yazıyor ? Bende izmirliyim.. Betonyol da çocukluk ve gençliğimin bir kısmı geçti.Ana baba tüm kardeş ve akrabalar ben hariç izmirde yaşıyorlar..Tanışmaktan büyük keyif alacağım.En kısa zamanda görüşmek üzere....
HOSGELDIN CIHAN ABI SIZI BIZIMLE BIRLIKTE ISTANBUL SEMALARINDA GORMEK ISTERIM KAZASIZ BELASIZ SURUSLER :cheesy: :cheesy: :cheesy:
hosgeldiniz aramiza....
Mustafa Ali Tunal kardeş,
Çok teşekkürler,yaşlılığı hiç üstüme konduramadığım yada yakıştıramadığımdanmıdır nedir bilemiyorum ama 56 yaşıma kadar fırsat bulabildiğim kadarıyla dağ bisikletimle ,2006 Mayıs 22 den beri de RR 'mla dolaşmak,hala RC kontrollu maket uçak,model uçak yapar,yazları izmir'e gittiğimde de tekneyle özbek-izmir körfezinde tur atmak(bu arada ehliyetli kaptanlığım da var..he he he) ,çocukların oynadığı her türlü oyuncaklara da ilgi duyan bir yapım vardır.Amacım alınganlık göstereip te ukalalık yapmak değil,bu vesile ile kendimi bir nebze anlatabilmek.Ayrıca isminin altında izmir yazıyor ? Bende izmirliyim.. Betonyol da çocukluk ve gençliğimin bir kısmı geçti.Ana baba tüm kardeş ve akrabalar ben hariç izmirde yaşıyorlar..Tanışmaktan büyük keyif alacağım.En kısa zamanda görüşmek üzere....[/quote]
bisiklet mi :cheesy: RR mı :cheesy: RC modeller mi :cheesy: ehliyetli kaptanlık mı :cheesy: oyuncaklara da dayanamam :cheesy:
süper walla sizinle çok ortak yönümüz var.. gerçi bende biraz daha hobby fazlası var ama :D spycam'ı olan helikopterim var :D yıldızlı dalgıçlığım var :)
şaka bir yana.. sizinle sohbet etmekten büyük zevk alacagım sanırım... HOŞGELDİNİZ...