-
HOŞGELDİN wheelsonflamaes.İşin yüzünden seni görebilmeyi pek ummuyorum ama,arada sırada yazmaya belki fırsat bulursun...Haaa sahi traş falan vs. vs. ye zaman bulabiliyormusun...Heh he he.....Birazcık şaka yaptım tabii,forumda da olsa seni görmek güzel..Tekrar hoşgeldin diyorum...
-
-
ankara daki apache ler çoğalıyor yahu...
istanbul bir önlem almazsa kabile totemini ankara ya kaptıracağız gibi geliyor bana
benim için hava hoş koca trakyada bir ben varım gel keyfim gel.
HANDO yalnız bir kovboy mudur acep... :x
-
Aramıza hoş geldin arkadaşım
-
Hoşgelddiniz. Kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim...
-
RR ve Ankara RR ra hoşgeldin.
Cihat abi yazdığında hemen haberleştik ve gittim yanına tanıştık sohbet ettik. Burada biraz kendinden bahsedersen memnun oluruz. Adın soyadın, yaşın,mesleğin ve oturduğun semt gibi tanıtıcı şeyler yazarsan ayrıca bana özelden telefonlarını yazarsan hafta sonu buluşmaya davet etmek için sana ulaşmamızda sorun olmasın. Selamlar Mehmet Aksu
-
aramıza hoşgeldiniz wheelsonflames kardeşş....(nick isminiz çok zor kopyala yapıştırdan başka şansımız kalmıyor yazarken ) :lol: :lol: :lol:
-
Hoşgeldin aramıza
ahanda Ankarada çoğalıyor Aksu duyonmu ??
Ankara da keyifli sürüşler. sakın aksu denen o genç adama takılma adam yerinde durmaz ona göre söylemedi deme?? başın döner
ama ankara dışı bir yere gideceksen trafik ve rota yönünden gerekli bilgileri alabilirsin..
:cheesy: :cheesy: :cheesy:
-
hayırlı olsun keyifli sürüşler dilerim...
-
Hoş geldin.
VOLTRAN VOLTRAN VOLTRAN!