TAM BİR HAYAL KIRIKLIĞI...
:cry: :? __________hando
Yazdırılabilir Görünüm
TAM BİR HAYAL KIRIKLIĞI...
:cry: :? __________hando
İNCİ HOCAYI UNUTMAYALIM DOSTLAR
MALUM SİTEMİZİN TEK HANIM SÜRÜCÜSÜ O (gerçek sürücü)
hando HATIRINIZI TIKLATTI... :!:
İnci örtmenim ya gelirsiniz yada biz geliriz hazır gelmişkende karşı komşuyuda bi döveriz tabi okadar adamı görüpte dışarı çıkma cesaretini gösterebilirse
ben şimdi yazayım bakalım cevap gelecekmi........
İNCİ ÖRTMENİİİİİİİMMMMMMMMMMM........
GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNN.......
ÖSLEDİK SİZİİİİİİİİİİİİ....... :pls: :pls: :pls: :pls: :love: :love: :love:
İnci örtmenim bi ışık lütfeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen çok özledik
Festivalden döndümdü de bi ariim dedim di... bi görüşek dedim kırk dereden su getirdi, festival öncesi kebap sözü vardı onunda üstüne yattı, geçen çarşamba artçım olucaktı iş uydurup kaçtı, bu hafta başka biş çıkardı... Valla ben de annamadım... kargalar siteden şikayetçi falan dediler, topikleri silen birileri mi ne varmış... kilitliyomuş olur olmadık... elin veletleri saçmalayınca biş yapmıyo ama eski dostlara biraz saygısızlık mı ne oluyomuş sanırsam... ne oldum delisi olanlar olmuş; belki de onlara içerlemiştir... fekat bu tamamıyla benim düşüncem...
Bence bir de İnci Hocanın motoru ne alemde diye sorun arkadaşlar..
Yarınki buluşmada görürüz komtanım motorun durumunu dimi İnci hocam :pls:
göremessinisss... hurafe bunnarrr.... yarında gelmesss gelemessss... işi var diye biliom ben... belkim haftaya... olmadı diğer haftaya... ve ya diğer.... :mrgreen:
Bu son uyarı geldi geldi ha yok gelmicem dedi evi bilen bi kardeşimle mahalleyi yıkmaya gidiyom en kötü karşı komşuyuda aradan çıkartırız :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: