Chopper a laf yok. O her zaman baş tacı. Benim maksadım aklımın kalmaması. Bir nevi evlilik öncesi her çiçekten bal toplama meselesi :))
Yazdırılabilir Görünüm
Chopper candir gerisi heyecandir Ferhat abi.Duke alma zaten gitmiyo onlar kapistik bi kere herifi aynada zor gordum :cheesy:
Bi eyvallah cakiyorum bende yola devam :cheesy:
Merhabalar Ferhat abi konuyla alakasız olacak ama motorundaki mercekli fardan memnun musun? Birde sana zahmet farın açık fotoğrafları da varsa paylaşabilir misin? Bende almayı düşünüyorum da, far yanarken nasıl bir görüntüsü var bilemediğim için alamadım...
Abi far olayını nereden hallettiğini bana da söyleyebilir misin? Ciddi sıkıntı yaşıyorum aydınlatma konusunda. Bu arada hayırlısı olsun. Makinanın maşallahı var. Ama nacizane düşüncem bence satma chopper candır ya:)
Abi fardan epey memnunum, eskisine oranla dağlar kadar fark var. Şu an elimde yok ama müsait bir zamanda çekip atmaya çalışayım.
Farı Güneşli' deki yetkili servisten aldım, Ahmet usta montajını yaptı. Teşekkür ederim :) Genel kanı o yönde ama içimde merak kalmasın istediğim için değişik bir tarz denemek istiyorum :)
Cruiser sa Crusisar Scootersa Scooter çareler tükenmez bundan devam :P
http://s12.postimg.org/wyk0fpj7t/b21...01b2d1798f.jpg
Arkadaşlar fiyat güncellenmiştir. Bilginize.