oo yaşııtım birini buldum ros bende 17 yaşımdayım 90 doğumlu aramıza hoşgeldin motor varmı sende ??
Yazdırılabilir Görünüm
oo yaşııtım birini buldum ros bende 17 yaşımdayım 90 doğumlu aramıza hoşgeldin motor varmı sende ??
hoş buldum saol motor varda benim deil arkadasımın arkadasta ankarada olduğu için emanet kaldı bende emanet olduğu içinde fazla binemiorum :) ehliyeti aldımya artık kendime göre bişi alırım inşallah :)
inşallah alırsın regal mi düşünüyosun regal düşünüyosan 125 lik var çift silindir onlardan alabilirsin yada maddi durumun yeterliyse bizimkilerden al 250 lik falan neyse hayırlısı neyse o olsun
şu an piyasalara falan bakıorum gerci taaaaa ne zamandır bakıorum ama su an aklımda 2 tane marka var 2 side 250 lik teki regal tekide sport bişi bilmiorum bakacam artık 1-2 ay sonra galiba maddi dururmum iyi olacak :) dediğin gibi hayırlısı neyse o olsun...
Hoşgeldin Ros. En kısa sürede kavuşman dileğiyle Regaline...
hoş buldum saol inş :)
RoSçuğum hoşgeldin önce ehliyetini alarak dier arkadaşlara örnek oluyosun bravo darısı yeaksın başına :D
hoş buldum sağol :) inş inş darısı herkesin basına korkuorum ama bi şekilde aldım valla :)
Hoş geldin genç motorcu ehliyetin hayırlı olsun yakın zamanda inşallah motorunda olur ama dikkat et nizami giyin okeymi!! kıpır kıpırsın şimdi hava mava atarsın allah göstermesin...;)
HOŞGELDİN .