abi ben yanıyorum gezilere gelemiyceğime yanıyorum ya :(
Yazdırılabilir Görünüm
abi ben yanıyorum gezilere gelemiyceğime yanıyorum ya :(
herşeyden önce biz vatandaşlık haklarımızı sonuna kadar savunabiliyormuyuzki ya da savunuyormuyuzki ? firmalar bizim hakkımızı korusunlar.Sırf o sürücü kursu için demiyorum.bu yapılan kursun ilgisizliği ve terbiyesizliği.
Ama bir çok kurum , kuruluş , müşterileri sanki kendilerine muhtaçmış gibi görüp ona göre davranmaktan zevk alıyorlar.
yeaks şimdi buraya hak mahrumiyetine uğradığı için dava açsa [-ki böyle bir hakkı var] ne olucak hiç.
uzun yol kasabilir dabiii... ama çoğunlukla gurup sürüşlerinde çevirme olmuyo... standart hızlarda güvenli sürüşler yapıldığı için kimseler iplemiyo... hatta bazen motorlu polislerle selamlaşıyoruz bilem... Yalova yakın yer... bi şansını dene istersen diicem herkesler bana kızıcak... ben bööleee bişi sööleememiş oliim... aaa ne dedim ben... yalova yakın istersen katıl mı dedim ben şimdi... :mrgreen:
ya hadi ben unuttum parayı yatırmayı diyelim neden bi arayıp sormazlar ki ? neden uyarıp haber vermezler geliişim kursundaki bayan inanmazsınız ben bi müşterimizin parasını yatırdım dedi ya :(
satılan mal geri alınmaz da diye yüzsüzlükte yapar şimdi bunlar...
ya ben bu ülkedeki ,boşvermişlikten,adamsendecilikten,"aman para gelsinde gerisi fıss "diyenlerden,herşeyden anlarım deyipte hiç birşey yapamayanlardan,8 zayıflı öğrenciyi geçir diye emir verenlerden,başkalarını salak yerine koyup kendini akıllı sanan ahmaklardan , Ç-O-K S-I-K-I-L-D-I-M
abi yalovaya malesef katılamiycam doğum günleri denk geldi 9 unda arkadaşın doğum günü var 11 inde kız arkadaşımın ne bahtsızım ben ya kıza yalovaya gidelim diyorum ailesinden izin alamıyo tabiki :(
konuşş bea örtmenim... dök içini... bi yerlerde fena patlıycas ama nerde bakalım... eğitimsiz bi nesil geliyo peşi sıra... kolay para bulucular her köşe başını tutmuşş zati... bi de sevgili devletimiz bu işlerin baş mimarlığına soyunmuş zati...
ama: sıkılmak yok yola devam....
konuşun öğretmenim konuşun yerden göğe kadar haklısınız valla
ya nasıl sıkılmazsın baksana adam rahat rahat "kusura bakmayın ekim dönemine kaldınız" diyo.hatasını telafi yolunu bile teklif etmiyo..
.bu haziran döneminde tam 11 zayıfı vardı bir öğrencinin ,biz de kararlıydık diğer öğrt. arkadaşlarla sınıf tekrarı diyecektik kurul toplantısında ,zira çocuk tam bir sıfırdı her yönüyle ,ama noldu toplantı günü önümüze kağıtlar kondu İMZALAYIN diye de bir emir geldi....baktık ki o çocuk ve diğerleri için SINF GEÇTİ tutanağı ...yani toplantıya bile gerek görülmedi...şimdi bu bizim yeni neslimizden bir eleman...geleceğimizin teminatı ,sözüm ona... ne beklicez biz bu bedavacıdan....
11 zayıflı öğrenci..... Hocam bu kadar kolay mı ya ?? tek bir imzayla