adminim 6 saattir gıymatlısını bile görmeden uğraşmış,şimdi çamaşır suyu bozar alacalı bulacalı olmasın... :DAlıntı:
agresus Nickli Üyeden Alıntı
Yazdırılabilir Görünüm
adminim 6 saattir gıymatlısını bile görmeden uğraşmış,şimdi çamaşır suyu bozar alacalı bulacalı olmasın... :DAlıntı:
agresus Nickli Üyeden Alıntı
eğer beğenmediyseniz yukarda oturumu kapatın solunda profiliniz kısmına bas ordan şeçeneklere gir ordan ana temadan BlackBB seç böylece eski temayı kullanırsın kim ne isterse istediği temayı kullanabilir arkadaşlar herkese göre tema va bizde :)
vayyyyy adminimdeki teknolocik bilgiye ve beceriye bak ...10 numerosun falllaaaaaa :cheesy:Alıntı:
aidikurt Nickli Üyeden Alıntı
gerekirse bir kaç tema falan eklicem pembe falanda olacak ama dediğim gibi zamanla .baya bir vaktimi alıyor çünkü
adminim çözdü bu işleri ya süpersin admiinim tebrikler :D
hımm diyorum kendisini tebrik ediyorum.Sadece motor kullanmıyormus alper.
admin bizim için çalışıyor :)
adminim bu çoookkktan seçenekler artacak diyosun haaa... züpper olur.... bak bunu sevdim.... okana da bi tane pempeli ossun ama illa... ona özel ossun ama...
Bence Tosyadaki planları deşifre olunca , adminimiz bu yöntemi seçti. herkezin gözlerini bozarak kaza yapmamızı sağlayacak. olmazsa ikide bir renk değiştirip hepimizi kör edecek. anlaşılan o scoteer'ı almayı kafaya
iyice takmış :) :) :)
işte adminin planları halaa devam ediyo saol deli çerkes kardeşim uyardın bizi arkadaşlar hemen temamızı değiştiriyoruz !! :D
uleeeeeee.. matadormu moteratormu ne olmuşum yaaa.. ben şimçik hepinisi pembe yapmasmıyııımm.. :twisted: :P :P :P