fatih ben ağostosta spyder'imi ..... motordan aldım.:hastayız: ..... motoru tavsiye ederim sedat abi düzgün,müşteriyi sadece para olarak görmeyen iyi bir insan 8)
Edit : CELİL
Sponsorlarımız dışında RR bayi, servis ismi vermiyoruz :)
Yazdırılabilir Görünüm
fatih ben ağostosta spyder'imi ..... motordan aldım.:hastayız: ..... motoru tavsiye ederim sedat abi düzgün,müşteriyi sadece para olarak görmeyen iyi bir insan 8)
Edit : CELİL
Sponsorlarımız dışında RR bayi, servis ismi vermiyoruz :)
Satılır neden satılmasın ki? Ben antepte 3 haftada daytona mı sattım. Sen İstanbul da rahat satarsın ama şimdi olmaz 2 ay sonra olur belki ama satarsın.malum kar kış motor piyasası durgun olur genelde. Shadow güzel motor, doğuş vardı forumda. Onda vardı Shadow. Bende motor alırken ikilemde kalmıştım baya anlatmıştı, ilanlara bakarken yardımcı olmuştu sağolsun8) yakışırda sana shadow:Rockn Roll:Tabi gönül ister fatboy a binelim terminatorcüler olarak yada yamaha wild star xv1600 e binelim ama shadow da dragstar da yabana atılacak makineler değil:artiz:
Bende araniza yeni katildim
En kisa zamanda chopper alarak gorusuruz..bu yuzden sizlerin yardimi onemli satilik chopperlarijizi degerlendirmek isterim
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi