hoşgeldin deniz umarım en kısa zamanda hayalindeki motora kavuşursun...
Yazdırılabilir Görünüm
hoşgeldin deniz umarım en kısa zamanda hayalindeki motora kavuşursun...
Alıntı:
aslanburclu Nickli Üyeden Alıntı
ya volkanım daha gelmedik izine devam hatta bu akşam ankara gurubu ile buluştuk hepsi şeker cocuklar
ossun en azından ankarada da olsan aramızdasın... bak ne üssel yazışıyossss... össledik bea gomtanım....
merhaba agresus :)
ben cok sevdim burayıı arslanburclu abi :) :)
buarada yıldız teknik cevre muhendisliğinde okuyorum.. birde RR' ye artcı olarak dahi binmedim :(
bindiriris... önce artçı sona kendi makinanda kaptan pilot kısmetse... illa bi iki centilmen çıkar seni artçı alıcak... zaten annadığım kadarıyla varlığınla yokluğun birmiş... sıska bişimişsin... :mrgreen:
volkan bizim sitede herkes centilmende yanlız biliyosun bazı sıyrıklar kızlarımızı yol kenarlarına savuruyorlar ihtiyar heyatinin onay vermediklerine ard cı olmaması lazım
sizlerdn onaysız birine teslim edrmiyiz gomtanım.. illaki senin, müslüm babanın, aksu babanın illaki onayı alınır... onaysız olmaz bu iş... siz isim verin o kardeşimizi gönderelim kızımızın ayağına... hem bu kızımız ilk kez artçı olacak.. tanıtımın ii yapılması şart...
önce bi görelim tanıyalım bakalım gözümüz tutmazsa alpertime ardcı veririz haaaaa gözümüz tutupta kıymetlendirirsek ozaman düşünürüz
vay bee bayanlarda motora bayağı saldırıyor çok güzel yaa ! :)
yahu bu denizz bayanmıymış
ben de erkek sanıyodum bizim gecee gibi