Olayı haberlerde izledim keşke izlemeseydim çok üzüldüm .
Allah kızın ailesine sabır versin,
Kızın arkasından düştüğünü farketmeyen kişiyide allah nasıl biliyosa öyle yapsın başka diycek söz yok
Yazdırılabilir Görünüm
Olayı haberlerde izledim keşke izlemeseydim çok üzüldüm .
Allah kızın ailesine sabır versin,
Kızın arkasından düştüğünü farketmeyen kişiyide allah nasıl biliyosa öyle yapsın başka diycek söz yok
çok enteresan bir olay. bana şüpheli göründü açıkçası. işin içinde başka bir durum olabilir.
allah geride kalanlara sabır versin ama her nasıl olursa olsun insan artçısının olmadığını asla fark etmeme gibi bi lükse sahip değildir. bencede bu işte bi iş var
bu yalama dangalağın teki...
düşürdü kızı başı belaya gitmesin diye bastı gaza...
pis herifler... bu tiplere etek giydirip salacaksın ortalığa...
YALAMA HER YERDE YALAMADIR...
içecek o kadar güzel şey varken bu içkiyi niye içerler hiç anlamadım...
ALKOL DÜŞÜNMEYİ VE KARAR VERMEYİ ENGELLER, DÜŞÜNEMEYEN VE KARAR VEREMEYEN BİRİNİN MAYMUNDAN NE FARKI KALIR.
DÜŞÜNEMİYORSAN, O HALDE SEN YOKSUN...
hando_______
hando abim bayılıyorum senin mesajlarını okumaya ya :D
Rahmetmi eyler mevlam yoksam ne olur bize gölgee....Boş işler abiler bu alkol malkol canda gider malda gider..
alkol; ölüm için bir bahanedir, sünnetullah diye birşey vardır, herşey bir neden, sebeb ve sonuç ilişkisi dahilindedir.Alıntı:
ÇeLeBi MuRaT Nickli Üyeden Alıntı
hiçbirşey kendiliğinden olmaz. bu insanlar bir şekilde ölecek, ölümünde bir güzelliği vardır, zil zurna sarhoş ağzı yamulmuş ve leş gibi kokarak ölmek
istemem.
HANDO_________
:alkis: :alkis: :alkis: :alkis:Alıntı:
handojoe Nickli Üyeden Alıntı
eh akşam cüneyt ile alper tim'e de anlattım mevzuyu...2 sabah önce işe giderken sol şeritte yolun bittiği bariyerlerin başladığı yerde kopmuş ve yamyassı olmuş bir el görmem neticesi içim burulmuştu,ama ne olduğunu anlamamıştım,durmaya da vaktim yoktu...dün mevzu haber sitelerine düştüğünde aslını öğrenmiş olduk,bir kez daha kuryelerin bu camianın bir parçası olmakdıkları konusundaki görüşlerim pekişmiş oldu... :(
KURYELEREDE MOTORCUMU DENİYOR YOKSA...
hadi canım... tüpçü ve suculara haksızlık ediyoruz o zaman.