Hayırlı uğurlu olsun ben bugün yaptırdım sigortayi.. En düşük ergo verdi 466 tl ye poliçe kesildi..
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yazdırılabilir Görünüm
Hayırlı uğurlu olsun ben bugün yaptırdım sigortayi.. En düşük ergo verdi 466 tl ye poliçe kesildi..
Hayırlı olsun kazasız sürüler
Kusura bakmayın özkan bey mesaide telefonu çok kullanamıyoruz sonrasında dönmeyi unuttum.. Bu arada numaranızı kaydettim.. Yalnız şehir dışından misafirim olduğundan dolayı yarın müsait değilim. Ayrıca vitesli trafik tecrübem çok yok.. Biraz pratik yaptıktan sonra buluşmalara geleceğim (: ilginize teşekkürler.
Önemli değil inşallah en yakın zamanda tanışırız. Buluşmalara motorla gelmeniz şart değildir. Motorlu arabalı veya başka taşıtlar gelebilirsiniz. Hava şartları malum cok gezemiyoruz amaç birlikte vakit geçirmek muhabbet etmek .inşallah havaların güzellemesi ile başlarız gezmelere sizde pratik yapmış olursunuz. Bu arada ismim Aldora :cheesy:
motorunuz hayırlı uğurlu olsun abi. kazasız belasız binmek nasip olsun inşallah 8) bi 10 gün önce 19 yaşındaki kardeşime 405 tl'ye demir sigortadan yaptırdık. en uygun onlar vermişti. ondan sonra sırasıyla 600-800-1000-3000 küsür liralara zıplıyordu zaten rakamlar. birde generali ve ergo'yu deneyin bence..
Yahu sen yatsana sabah yola çıkmayacanmi laylonlar da hazır zaten :)