Aramıza hoşgeldin. Kısa sürede motorsikletine ve yollara tam olarak adapte olacağından emin olabilirsin. Tabi dikkati elden bırakmamak gerek :) Tekerin düz bassın. :)
Antalya - Merkez
Yazdırılabilir Görünüm
Aramıza hoşgeldin. Kısa sürede motorsikletine ve yollara tam olarak adapte olacağından emin olabilirsin. Tabi dikkati elden bırakmamak gerek :) Tekerin düz bassın. :)
Antalya - Merkez
Aramıza hoş geldin Mustafa,
gönlündeki makinaya kavuşmuşsun hayırlı olsun. kazasız belasız, gönlünce sürüşler dilerim.
Akıl hocası her yerde bolca bulabilirsin, ama arkadaş ve kardeş istersen doğru yere geldin.:)8)
Hoşgeldin aramıza.
Mustafa hoşgeldin. Kazasız belasız kullanman dileğiyle makinan hayırlı olsun. Ekipman tavsiyesini dinlemeni öneririm çok kardeşimizin canı yandı ihmal etme .forumda ve yollarda aktif olman dileğiyle
Aramıza hoşgeldin Mustafa, tekerin düz bassın.
Mustafa hoşgeldin
Hepinize cok tesekkur ederim, hosbulduk
Merhaba Mustafa istanbuldan aramıza hoşgeldin. Bende kendi motorumu RaptorRiders kardeşlerimiz sayesinde aldım ve sana çok samimi söylüyorum hayatımda ilk kez motora bindim, oda kendi motorumdu. İlk gün 2 saatlik başlangıç eğitimi ile, ertesi gün sabah erken kalkıp ben bu motoru sürücem dedim ve sürdüm.
Kendide güven, yaşımız genç. Şanslıyız. Ama kesinlikle ekipmanlarını ihmal etme.
Gözün ve gönlün yolda olsun.
Dostum aramıza hoşgeldin benim karakalem (burak) gibi motor deneyimim yoktu ilk hafta motoru alıp yağmurlu bir havada izmirden manisaya gittim burağın dediği gibi kendine güven gerisi zaten gelir tekerin düz bassın
SM-J500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hoşgeldin kardeşim. Tekerin düz bassın motorun hayırlı olsun..