-
Çok basitce anlatayım, beraber tek bir silindir gibi çalışan motorla gerçek tek zamanlı motor arasında fazladan 2 sonn ol var, bu da tahmin edeceğiniz gibi yakıt beslemesini , egzoz çıkışını olumlu etkiler ( birazcık daha verimli ). Ama en temel eksik sudur,. Piston tekrar sıkıştırmaya geçmek için krank milimde ağırlık farkına ihtiyaç var. ( karşı ağırlık ) vibrasyonda sebep olan da budur. Oysa ki ayrı çalışan iki postunda birinin itiş gücü ayni zamanda ötekinin yukarı hareketinde kullandığı güçtür. İki motor arasındaki farkı aşırı yük altında yokuş çıkarken fark edebilirsiniz.
ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Abi böyle güzel açıklamalarına paylaşımlarına ve araştırma duyguna hayranım. Çok teşekkür ederim. Sempatik kısmına gelince.Çok şeye takılmamak lazım .horoza sormuşlar misali; Tavukmu yumurtadan çıkar yumurtamı tavuktan. Biz biniciyiz abi ::::::::::::::::cheesy:
-
Ayrıca unutmadan bir şey ekleyeyim on çataldaki tekerlek misali krankin karşı agirligi iki piston kolu arasında kalır ( en basiti teoride böyledir ) bu da gerçek tek silindirli motora gore daha akıllıca dur. ( titreşimin, basıncın eşit dağıtılması adına )
-
En yakın zamanda Topumuzun Harley'lere binmesi temennisi ile diyelim o zaman :D
-
Ben bi indian alayim
-
Bana harley demeyin geçen mağazasında bileklerimi kesiyordum artık
-
Ben harley falan istemiyorum. Ben spyderımdan memlunum.
Ha bunun v motorlusunu yapsalar satış sırasında 1. İsim olurdum.
-
Katiliyorum Krem abi spyder candır gerisi heyecan :)
C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi