Bu ne şimdi bu topikte :oops: :twisted:Alıntı:
mistersamet Nickli Üyeden Alıntı
Yazdırılabilir Görünüm
Bu ne şimdi bu topikte :oops: :twisted:Alıntı:
HARBİDEN YAA... BAKIYOMDA HEP BÖLLE TAKILIYO HEMŞERİM....OLM SAMET FORUM BURASI .. OLMADIK BAŞLIKLAR ARASINDA BENİMİ ARIYON....LEAAAA HAVVLEEEE..... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Alıntı:
ya okan ne yaptın sen bu çocuğa çölde kalanların su suuu diye arandığı gibi bu da hergün okaaaaan okaaaan diye seni arıyo :)
VALLA NE BİLİİM ÖRTMENİM YAVV.. ASLINDA YANIMA GELSE DAHA KOLAY OLACAK 50 KM MESAFEDE.... AMA O BURDAN ÖZLÜYO BENİ..... ÇOK İİ DELİKANLILAR ASLINDA.....ALIŞIRLAR FORUM KONUŞMALARINA YAKINDA... 8)
Alıntı:
okan Nickli Üyeden Alıntı
yok ya bişey demiyoz ki ...sevilmek ne güzel mutlu ol işte :cheesy: ...devam etsinler bişey olmasss 8)
inci hanım bende bişe demiyorum ama sizlerde cok fazla takılıyorsunuz sanırım sitede gezenlere......
Misterim sametim hemşehrim, toprağım.
Senin gibi genç arkadaşları sitemizde görmek, sizlerle büyümek hepimizi o kadar mutlu ediyor ki...
Ancak yazılı olmasa da forumda belli kurallar var. Belli konular için topikler açılıyor ve bu konu üzerinde fikirler beyan ediliyor. Konu bütünlüğünün bozulmaması için maksimum çaba harcanıyor.
Kubilay kardeşimiz de toplumsal olarak hepimizin azami duyarlılık göstemesi gereken bir konu başlığı açmış ve konu güzel bir enerjiyle devam ediyordu, taa ki senin mesajına kadar :)
Aslında çoğu konuların ilerledikçe rakı balık minvaline kayması genel bir problem. Aslında samimiyetten kaynaklanıyor ama konu bütünlüğü bozuluyor işte.
Serzeniş bu yüzden.
Yoksa biz seni ve senin gibi samimi arkadaşları çok seviyoruz.
Yazmaya devam, ama agbi, ablalarının uyarılarını da göz ardı etmemen koşuluyla...
Memleketime çoooook selamlar...
Evet ben takılırm herkese , şimdiye kadar rahatsız olan olmamıştı sen rahatsız olduysan takılmam, Carvalho gereken cevabı vermiş istersen onun söylediklerini bir gözden geçir.Alıntı:
BEN SÖYLÜYORUM AMA KİMSEYE DİNLETEMİYORUM KENDİMİAlıntı:
inci Nickli Üyeden Alıntı
AL BUYUR İŞTE...
Gün gelicek hep bu günlerden bahsedicez tanıdıklarımıza dostlarımıza ailemize burdaki arkadaşlarımızı anlatırken birzamanlar diye başlıyan cümleler kurmaktansa herhafta yada en azından her ay buluştuğumuz diye başlayan cümleler kurmayı tercih ederim.Burda insanlar birbirine takılıyorsa birbirini sevdiği,dost olarak gördüğü içindir.İnci hocam birilerine takılmıyosa şüpheleniyorum acaba bişi mi yaptık kalbini kıracak diye. :oops:Alıntı:
Toprağam sen artık bizden birisin öle takılmalara alınmak yok bak Okan abinin ne light lığı kaldı ne kepekliği :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: