valla lastik ısınmadığı sürece manyak kayıyor sabah akşam 2-2 toplamda 4 km yol yapıyorum sabah yokuş cıkıyorum akşam hali ile iniyorum inerken lastik ısınmadığı için çok temkinli iniyorum lastiklerimiz gerçekten berbat(üstünde gelenler)aman dikkat.
Yazdırılabilir Görünüm
valla lastik ısınmadığı sürece manyak kayıyor sabah akşam 2-2 toplamda 4 km yol yapıyorum sabah yokuş cıkıyorum akşam hali ile iniyorum inerken lastik ısınmadığı için çok temkinli iniyorum lastiklerimiz gerçekten berbat(üstünde gelenler)aman dikkat.
Ne kadar yararli olur bilmiyorum ama motorda oturmuyorken asil on frene ve ver gazi. Boylece teker yakar ve bahsi gecen o katmani eritmis olursun. Saglikli bi cozum mu bilmiyorum ama ben yapardim. Cunku yokus asagi inerken bir kez yasadim ve sans eseri olmedim 😊
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben arka lastiği metzeller ön lastiği de pirelli olarak 250 tl ye değiştirdim. Gayet memnunum 100-110 keskin virajlarda, ani frenlemelerde hiç kaymıyor. Gerçekten önceki lastiklere göre çok çok büyük bi farkı olduğunu söyleyebilirim gönül rahatlığıyla. Bence imkanın varsa hiç durma değiştir derim.
Merhaba,
Orijinal lastikler naylon alaşımlı olduğundan kayma yapıyor ya değiştirmek lazım yada dikkatli kullanmak lazım bendede aynı sıkıntı 19 mayıs kortejinde oldu ve motoru ciyaklattım
Umut merhaba bencede fren ile alakalı bir durum olabilir kontrol ettirmeni tavsiye ederim
Merhaba,
Orijinal ebatta kauçuk lastik bulan olursa lütfen formda paylaşsın
Belki çoklu alım olursa indirim alabiliriz.
Bence ilk olarak servise frenleri gösterin nasıl olsa garantisi devam ediyor. Ama lastik her türlü almanızı tavsiye ederim ve daima lastik havalarınızı da kontrol etmeniz de fayda var.
Sıfır motor alırsam ilk iş arka lastikleri değiştirmek olacak çok duydum bu arka lastik kayma olayını sıkıntılı bi durum, geçmiş olsun sorun frendeyse ihmale gelmez Allah korusun.
Merhaba
sıcak havalarda naylon alaşımlı lastikler laçin riskli çünkü
asfalt eriyor ve zemin kayganlasiyor
Bendede aynı sıkıntı var o yüzden ona göre tatlı tatlı sıkıyorum arka freni ama olurda panik fren sıkarsam o zaman sıkıntı işte bütçe uygun olursa değiştirmeyi düşünüyorum..