Bir motor Erzurum'da,Sivas'ta ve Eskişehir'de kışın sorunsuz kullanılabiliyorsa o motor iyi bir motordur .. İzmir'in gözünü seveyim :) Bahamalar gibi :)
Yazdırılabilir Görünüm
Japon makinelerle kıyaslamak uygun değil. Çin grubu içinde kendi segmentinin en iyisi diyebilirim performans,görsel ve kullanım açısından. Pek tabii bu kişisel zevk ve arayış meselesi.. İnsanların beklentileri burada farklı olabiliyor,bana güzel gelen bir başkasına banal gelebiliyor. Fiyatı da çok abartılı değil.
Öncelikle aramıza hoşgeldin...
Öncelikle ben neredeyse 12 ay boyunca işe spyder ile gidip geliyorum. Havanın çok yağmurluğu olduğu ve 10 dereceden düşük olduğu günler hariç motordan inmiyorum denilebilir.
İşe gidip geldiğim mesafe çok değil. 2-3km ya var ya yok. Ama motor ısınmaması vs gibi bir sorun hiç yaşamadım. Genel olarak üstüne binerim, çalıştırırım. O ısınırken kaskımı takıp, eldivenleri giyerim. Taş çatlasa 2 dakika ısınıyordur. Ama bir problem yaşamıyorum.
Vites ile ilgili tek problem var, o da 0 motorlarda garantiden düzeltiliyor.
CBR'a göre tek dezavantajın olacaktır. Oturma pozisyonundan dolayı yağışlı havalarda paçaların çamur olur. :)
Bunu söyleyen kesinlikle biizm motorların üstüne hiç oturmamıştır.
45 dakika da motor mu ısınırmış?
Ha biizm karbüratörler vakumlu olduğu için gaz kestiğinde az miktarda motor rolanti altına düşer. Dolayısı ile rolantisi ışıklarda stop edebilir. Bu lafı eden eleman motordan anlamayan biriymiş, rolanti ayarsızlığını motorun "soğuk olmasına" yormuş.
Herkese gerçekten teşekkür ederim görünüşü sesi ile gözümü doyuruyor teknik bilgilerini çok anlamıyorum ama her motor illaki bişey çıkarabilir o kadar olur diye düşünüyorum agustos gibi insallah bende tam anlamıyla aranıza katılmış olucam motor hakkında aşırı öğrenme isteği var kendimi bildim bileli o yüzden temiz bakıp temiz kullanıcam inşallah