Bende senin begendigin 250e-6c var. İsiklarda durunca honda yamaha supersport motorcular bile soru yağmuruna tutuyor. Şekli yeter ve kardeşim. Qashqai aracım var bu kadar ilgi çekmiyor :)
Yazdırılabilir Görünüm
Bende senin begendigin 250e-6c var. İsiklarda durunca honda yamaha supersport motorcular bile soru yağmuruna tutuyor. Şekli yeter ve kardeşim. Qashqai aracım var bu kadar ilgi çekmiyor :)
Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. Açıkcası asıl öğrenmek istediğim şey şu;
- " Kardeşim RR alırsan uğraşırsın, uğraşmayı, didinmeyi, arızalara kafaya takmam keyfni çıkarırım diyosan al" mı dersiniz yoksa,
- Kardeşim düzenli bakımlarını yaptır yağına suyuna bak temiz kullan, seni uğaştırmaz,seni üzmez, arıza yapmaz öğrenci öğrenci biner gezersin" mi dersiniz ?
iki seçenek arasında kaldım diyebilirim.
ya işte, bu inceleme yapanların " bu motoru alıyosan motor tamircisiyle kanka olacaksın" " tamirciden cıkmazsın" demeleri kafa karıştırıyor. Sanki istediğin kadar bakım yap temiz kullan ama yinede bunlar arıza yapar dermiş gibi. Fazla incelememek, araştırmamak daha hayırlı galiba.
Ağız bu torba değil ki büzesin deyimi bu tür durumlar için geçerli. Bir sefer kullanmak ile nasıl bu kadar kesin ön yargıya varabiliyorlar bunu sorgulamak lazım. Diğer yanda ise bu motorları yıllardır kullananların tecrübe ve bilgileri var. İkisini bir kefeye koyup böyle düşün bide bence 8)
Hosgeldin aramiza.. Arkadaşların cevaplarına katılmakla beraber hangi motoru alırsan al ilkonce ekipman al..uzun sure saglikli motora bin..kalan paran ile gücün hangi motora yetiyor sa onu almani tavsiye ederim.. Teşekkürler. .
Merhaba enes oncelıkle foruma ve motor grubumuza hosgeldın. bende 250 e9 kullanıcısıyım. evet çin malı bır motor o konuda bırsey dıyemem ama benım motoru aldıgımda burdur merkezden muğlanın milas ilcesine kontak kapatmadan dinlenmeden geldım yanı yaklasık 300 km yol yaptım motorumu 2 el olarak aldım. saglamlık konusunda boyle anlatayım motorunun yagını bakımını zamanında yaptırdıgın zaman sorun yaratacagını sanmıyorum o fiyatta böyle guzel motor bulmak zor olucagını bilmenı isterim. söyle anlatayım rr nin 2012 ve 2012 den sonrasında tıtresım yok denecek kadar az oldugunu bılıyorum model yılını tam hatırlamıyorum affola. kendı motorum ve arkadasımın motoru 2007 model ve bızde 100 km hızdan sonra tıtreme yapıyor. özetle sana diyecegım motorun goruntusu cok hos ve bu fıyata ayrıca motoruna zamanında ve tam bakımını yaptıktan sonra gerisini düşünme diyebılırım. şimdiden alacagın motorun sana hayırlı olsun .
Hoşgeldin.
Kalıplı'dan kastın nedir? Boy kilo verebilirsen daha net bilgi verebiliriz. :)
Ben iki senedir spyder kullanıyorum. Aldığımda 7500km'deydi. Şu an 18.000'i devirdim. Ne krank dağıttım ne de yolda kaldım.
Sana bu bilgileri verenler spyder/daytona'nın fazla ilgi çekmesi nedeni ile hasetinden çatlayanlardır :)
Bildiğim bir çok amatörü (ve beni kaldırdı :) )
Ben servis yerine usta tercih ediyorum. O nedenle bu konuda bir yorumum yok. Ama İstanbul'da Ali usta'yı tek geçiyorlar.
2 senede 10.000km yaptım. Bu süreçte sayamacağım kadar sefer aynı gün içerisinde Samsun->Ordu->Samsun (yaklaşık 350km) yaptım. neredeyse her gün ev->iş->ev'i saymıyorum bile. Şeytan kulağına kurşun, bir sefer yolda kalmadım.
Tabi bunda motor bakımlarımı ihmal etmememde bir faktör.
Bakınız bir önceki cevap. :)