:)
Yazıdan "motor" kelimelerini çıkarıp "bayan" kelimesi koyulsa Müge Anlı konusu resmen...
Kazasız belasız keyifli sürüşler olsun... 8)
Yazdırılabilir Görünüm
:)
Yazıdan "motor" kelimelerini çıkarıp "bayan" kelimesi koyulsa Müge Anlı konusu resmen...
Kazasız belasız keyifli sürüşler olsun... 8)
Abi helal olsun hayırlı olsun. Sana katılıyorum pazarlık yapmışsın sonuçta bi emek harcamışsın sen istemişsin adam vermiş yapçak bişey yok.
Olmamış abi.Sigortayı da adama yaptırtacaktın :cheesy:
Güzel bir anın olmuş abi :)
Tebrik ediyorum =) Önümüzdeki bakım masraflarınıda fatura edip göndermeni bekliyoruz. 8)
Kayinpeder icin basiniz sag olsun. motorla yasak askinizin bitmesi sevindirici 😄
Abi motor alicak arkadaşlara da yardım et uyguna kapatsinlar. Hemen yönetime dilekçe veriyorum seni grubun pazarlikci üyesi olarak atasinlar :cheesy: Vur demişler oldurmussun resmen pazarlikta :Rockn Roll: keyifle okudum eline sağlık 8)
Benim pederinde hikayesi böyleydi zamanında cidden süper ya 8)
Ozan abi alem adamsın gerçekten olayın sonunun tatlı bitmesi tabiki güzel olmuş. Doya doya gezip dolaşmak dileğiyle. Heralde burada tekrardan hayırlı olsun denir .
Haklisin Omer abi...yazarken bunuda dusundum, ama bi B planim var yazida aliskanliktan TL yazmisim.aslinda adam yabanci oldugundan pazarligimizi Kanada Dolari uzerinden yaptik derim ;)