Aramiza hosgeldin.. 15yillik motor sevdandan talihsiz kaza vazgecirtmemis..umarim takrari olmaz ve nice kmler yapariz
Yazdırılabilir Görünüm
Aramiza hosgeldin.. 15yillik motor sevdandan talihsiz kaza vazgecirtmemis..umarim takrari olmaz ve nice kmler yapariz
Atıl aramıza hoşgeldin motorun hayırlı olsun iyi sürüşler dilerim.
Hos geldiniz. Sevdanizi kaybetmemis olmaniz cok guzel. Talihsizlik ve rahatsizliginizin tekrarlanmamasini diliyorum :)
Aramiza Hoşgeldin abi oncelikle gecmiş olsun,yollarda ve forumda aktif olman dilegiyle.
Atıl hoşgeldin
En kısa sürede tanışmak dileğiyle
Atıl,
aramıza hoş geldin, geçmiş olsun. yollarda görüşmek üzere..
Atıl abicim merhaba aramıza hoşgeldin. Motorun hayırlı olsun .kazasız belasız kullanman dileğiyle forumda ve yollarda aktif olman dileğiyle
ilginiz ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. etkinliklerde ve formda daha sık karşılaşmak üzere herkese sağlıklı ve kazasız sürüşler dilerim.
Kendimi hatırlatıyorum ☺ Bir kaç sene önce dd150 e 2 kullanırken forumdaydım, sonra cbr 250 aldım sonra onuda sattım araba aldım arabayı sattım dayanamadım bu gün daytona aldım 250 ☺ Herkese selamlar olsun, iyi akşamlar. İzmir konak 1990 Gümüşçü ve müzisyen ☺
Doğuş tekrar aramıza hoş geldin ama yanlış yere yazmışsın kendin için yeni başlık aç oradan devam edelim konular karışmasın :)8)
http://www.raptorriders.com.tr/forum...ote=1&p=214996