Abi hosgeldin aramiza bu hafta katilamadim tanisamadik insallah onumuzdeki haftalarda tanisma firsati buluruz 😀
Yazdırılabilir Görünüm
Abi hosgeldin aramiza bu hafta katilamadim tanisamadik insallah onumuzdeki haftalarda tanisma firsati buluruz 😀
tekrar hoşgeldin eyup abi .
Eyüp aramıza hoşgeldin. Ankara teşkilatıyla birlik RaptorRiders ile bütün olursun inşallah. Kısa zamanda gölündeki makinaya kavuşman dileğiyle8)
eyup ailemize hosgeldın :) klasik modelle ilgili soruların olursa yardımcı olabılırım
Hoşgeldin Eyüp . Şans senden yana olsun hayırlı olsun
Eyüp hoş geldin. en kısa sürede istediğin motora kavuşman dileğiyle
Eyüp,
aramıza hoş geldin. Gönlündeki makine ile birlikte, kazasız sorunsuz bol sürüşlü km.'ler dilerim...
Merhaba Eyüp Ankara'dan aramıza hoş geldin inşallah kısa sürede ehliyetine ve glünlündeki makinaya kavuşursun 8)
eyüp tekrar hosgeldin :) bulusmada konustuk zaten motor alcagımız zaman aldora ben diğer arkadaslar müsait olanlar hep birlikte gider alırız motoru tek bırakmayız :) bulusmalarda forumda aktif olursun artık
Eyüp işini gücünü ayarlayıp haber ver istanbula gider alırız motorunu haftaya konuştuğumuz gibi bana bir kaç gün önceden haber ver izin alırım gider geliriz