-
Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. Mototu ustaya bıraktım bugün uğrayıp resim çeker atarım buraya. Biraz dikkatsizlik biraz da yol şartları nedeniyle kaydım, arkadan bir aracın altına girdm hız düşük olduğundan bende bir şey yok şükür. Tekerleriniz düz bassın.
-
Ender tekrar geçmiş olsun. Kırılan parçanın eksiği yoksa aluminyum kaynağı yapan biryerde tamir ettirebilirsin. Kaynaktan sonra taşlanıp polish yapılırsa belli bile olmuyor. İzmir'de bir kaç arkadaşa yaptırdık. Genelde sonuç iyi. Tamir parası 20-50₺ gibi tutar.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
geçmiş olsun ender sana bişey olmamıs önemli olan o arka fren pedalı ayaklık 500 tl
-
Ender öncelikle geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın. Ardından bahsettiğin parça set olarak 400 TL idi en son. Dolar kurunun artmasıyla fiyat doğru orantılı olarak yükselmiş olabilir. Fakat diğer arkadaşların bahsettiği gibi ayak pag'ini ve fren pedalını sök. Kırılan parçalar ile birlikte Kartal Oto Sanayii'de Anadolu Motor Rektefiye var. Orada yaptır. İşçiliği şahane. Fiyat da 20-40 arası olacaktır8)
-
-
Geçmiş olsun kardeşim Allah beterinden korusun
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Çok geçmiş olsun Sende bişeyin olmamasına sevindim.
-
Sana bi sey olmamissa parca toplanir bi sekilde. Gecmis olsun cok.
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Çok geçmiş olsun
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Hocam Büyük Geçmiş Olsun. Ne kadar dikkat etsek de maalesef başımıza gelebiliyor. Ekipman önemli. benimde çok eksiklerim var, tamamlamalıyım.