ya içim bir garip oldu bu resmi görünce yav insanın içi kıpır kıpır oluyor allah azımızın tadını bozmasın
Yazdırılabilir Görünüm
ya içim bir garip oldu bu resmi görünce yav insanın içi kıpır kıpır oluyor allah azımızın tadını bozmasın
Ben yoruldum baba, ikincisini yapmam, bak Veysel evsahipliğine aday zati. Musaözünü ayarlarız zaten, sorun olmaz..
Böyle bir organizasyon olacaksa Benim teklifim Eylül sonu Bolu Yedigöller olacaktır.
Aşağı yukarı orta nokta da sayılır.
Sonbaharda başka olur Yedigöller...
Kino babanın ve bu gariban esnaf okanında gelebileecee menzil olsun yannız.... aksu baba zaten ortada her yol angara.....emrah komtanım tranzzalple heryere gelir...ortalarda bi yer olsun yaniii....
mesela.....hıııımmmm......KAPADOKYA..... :?
üstadlar harbiden çok güzel bi foto . yıllar sonra bakıp ahanda raptor kardeşliğinin ilk toplantısı diyip iç geçireceğimiz bir foto.
selçuk kardeşim sana kesinlikle katılıyorum, sonbaharda yedigöller muhteşem olur. bütün dünyadan gezi tutkunları fotoğraf makinalarıyla sonbaharda yedigöllere akın yapar. hadi eylül sonuna gidelim yedigöllere millet...
okanım neresi olursa uyar be kardeşim. ama geciktirmeden eylül sonuna yapalım bi organizasyon.
başım gözüm üstüne komutanım. arkadaşlar yeterki gelsinler elimizden ne geliyosa yaparız. ama ekime filan kalırsa olay eskişehir biraz sakat hele geceleri :P ama yinede dediğim gibi başımızın üzerinde yeriniz var.Alıntı:
emrahss Nickli Üyeden Alıntı
YAZI YÖNETİM TARAFINDAN SİLİNDİ.
KONUYU DAĞITMAYALIM.
Yok ben ikinci derken Eskişehir i kastetmedim. Başka yer olur, Yedi göller olur sekiz göller olur benim için farketmez ama organizasyonu İstanbul un yapması bence uygun olur. Tabii Cuma akşamı buluşmada fırsat olup da konuşabilirseniz. Eskişehir ve Tosya da konuşulamadığı için ve sonra da en ufak şeylerden problemler çıkmasına sebebiyet vermesi gibiAlıntı:
jashuaa Nickli Üyeden Alıntı
1-2 Eylül Ankara vardı şimdi esamesi bile yok, isterseniz Ankara da olabilir fakat en uygunu orta yerler Yedigöller.
aksu abi neresi olursa uyar maksat beraber olmak.Alıntı:
Aksu Nickli Üyeden Alıntı
Ugandaya gidelim. :P