Kardeşim aramıza hoşgeldin, ekrem kardeşimiz sana kefil olduysa vardır bi hikmet :) artık havalar sıcak boş olduğun vakit yüz yüze tanışmak için forum başlıklarını takip edebilirsin 8)
Yazdırılabilir Görünüm
Kardeşim aramıza hoşgeldin, ekrem kardeşimiz sana kefil olduysa vardır bi hikmet :) artık havalar sıcak boş olduğun vakit yüz yüze tanışmak için forum başlıklarını takip edebilirsin 8)
Hepinize çok teşekkür ederim. Herşeyin daha güzel olacağına şüphem yok. Kısa vadede planım çok hepsinin gerçekleşmesinin umuyorum. İlerleyen süreçte hepinizle tanışmak umuduyla. Eko siftah senle olacak zaten sıkıntı yok. Daytona tamamiyle sende dostum oluru var dediğin +1i hazırla. Artık forumu incelemekte araştırmaktan yemeden içmeden kesildim :D . Batuhan, peder, Brooks, Birkan, tgypmk, Seyran, Brasilia, gabrial cash tek tek hepinize selamlar, saygılar.
Vallahi Ekrem ile birlikte buluşmalar için sürekli plan yaptık da bir türlü nasip olmadı ama ilk fırsatta ki bunu bütün samimiyetimle söylüyorum aranızda olmayi çok istiyorum.
Merhaba Sezgin RR ailesine hoşgeldin
Sezgin kardeşim aramıza hoşgeldin, gönlünde ki daytonaya sahip olursun inşallah. Bende Çerkezköy civarindayım,cumartesi günleri fazla mesai olmazsa çalismiyorum ziyaretine gelebilirim kısmet olursa tanışmış oluruz.
Sezgin,
aramıza hoş geldin. dilerim gönlündeki makineye kavuşur yine gönlünce seyahatler yaparsın.8)
Birlikte sürmek dileği ile...
hoşgeldin aramıza güzel vakitler geçirmen dileğiyle 8)
Sezgin hoşgeldin aramıza işallah yakın zamanda seninde güzel bir makinaya sahip olursun..
RR'a hoşgeldin samsundan selamlar [emoji4]
Sent from my iPhone using Tapatalk
hoşgeldin sezgin gönlündeki motoruda en kısa zamanda alırsın inşallah :) simdilik forumda aktif olmayı unutma :cheesy: