Hoşgeldin kardeşim bende yeniyim bu motor işinde bende ilk bir hafta senin gibi sanmıştım ama arabayla kıyasladığın icin saymadığın zaman sanki 70 80 den sonra bir vites daha olmalıymış gibi geliyor ama yok :)) yani zaten 5 i görmüş oluyorsun.
Yazdırılabilir Görünüm
Hoşgeldin kardeşim bende yeniyim bu motor işinde bende ilk bir hafta senin gibi sanmıştım ama arabayla kıyasladığın icin saymadığın zaman sanki 70 80 den sonra bir vites daha olmalıymış gibi geliyor ama yok :)) yani zaten 5 i görmüş oluyorsun.
Tugay hoşgeldin
Antalya/Merkez
RR'a Hoşgeldin kardeşimm 8)
Hosgeldin Tugay. Sanslisin ki Izmir` deki arkadaslarimizin arasina katildiginda ne demek istedigimi anlayacaksin...bulusmalardaki yerini almalisin
Hoşgeldin kardeşim kazasız belasız binmen dileği ile.
Kardesim hos geldin oncelikle. Ben uzuuun bi sure o motoru kullandim elimden geldigince yardimci olurum. Isiklar ampulundendir benim motor da yapiyordu bunu. Leventten 3 ampul alirsin hallolur :) km ise kilometre teli ya da onun bagli oldugu mildendir. Kablo ise elimde fazladan olacakti veririm sana. Yapman gereken carsamba toplantida sandalyeni kapmak. :)
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aramıza hoşgeldin çarşamba bulusmaya bekliyoruz :)
dostum aramıza hoş geldin en yakın zaman da buluşmalarımıza bekliyoruz
aramıza hoşgeldin samsundan selamlar :)
ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tugay aramıza hoşgeldin. Forumda ve yollarda aktif olman dileği ile8) Tüm sorularının cevaplarını bizden öğrenebilirsin. Yarın akşam yapacağımız haftalık toplantımıza bekliyorum seni.
http://www.raptorriders.com.tr/forum...ad.php?t=12122