Yaw Aksu baba siz gelin istanbula orda su bile yok
Yazdırılabilir Görünüm
Yaw Aksu baba siz gelin istanbula orda su bile yok
Olurmu ya su çok burda bakma sosyete bebeleri susuz kalıyo birde yüksekte oturanlar. Borular patlamasın diye basınç düştü de ondan. Koca kızılırmağı çevirdiler artık Kızılırmak Bafra da değil Ankara da son bulacak.
Hem İstanbul da un olsan bile kaldırıp atıyorlarmış.
Aha Okanımmı susuz kalacak şimdi :P
ulaaaaa.. kubiii.... biz kızılırmaan suyunu needelim .. yeşilırmaktan takılıyos bikerem....kızılırmaan suyundan çay bile demleyip içemessin.. yazık yavv angaralılara.. su gelecek diye seviniyolar.... bütün musluklar tıkanacak kireçten haberleri yok......heıeheııeıeeeeıe.... :mrgreen:Alıntı:
yenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı
müslüm abi valla uyelik alımını sonunda durdurduk ve referans sistemiyle alıcaz sırf yoğun istek üzerine bunu yaptım ama anlam veremediğim sırf bu nedenden dolayı girmemen beni üzdü yani düzeltecegimi biliyordun bazen bazı seylerı bı anda yapmak mumkun olmuyor o yüzden lütfen boyle durumlarda kızgın olup yazmamak yerine destek olurssanız sevinirim.buralara kolay gelmedik o yüzden bu düzeni kimsenin bozmasına izin vermeyiz.Kurallarda konuldu bundan sonra kurallar cercevesınde ne yapılması gerekıyorsa yapılacaktır.
adminim alperim müslüm baba haklı ... boşuna sitem etme ;
gerçi sende haklısın seninde pek vaktin yoktu forumla ilgilenecek
ama yavaş yavaş yoluna girecek ve giriyooo herşey zamanla olacak
güzellikler yavaş yavaş ele geçinde kıymetli olur ( vay be güzel laf etmişim )
kino baba haksız demedimki sitemde etmedim haklı oldugunu biliyordun o yüzden uyelikleri durdurdum foruma kurallar koydum haksız oldugunu düşünsem bunları yaparmıydım.