yapıştır kardeşim hondayı hiç düşünme 250liklerle uğraşma kullanmayan adam değilsin 250 side aynı 750 side sadece serilik farkı var varıpta tek tekeremi kalkıcan sen bunla yapıştır 750 bak kayfine dönüp arkanada bakma Şimdiden hayırlısı olsun
Yazdırılabilir Görünüm
yapıştır kardeşim hondayı hiç düşünme 250liklerle uğraşma kullanmayan adam değilsin 250 side aynı 750 side sadece serilik farkı var varıpta tek tekeremi kalkıcan sen bunla yapıştır 750 bak kayfine dönüp arkanada bakma Şimdiden hayırlısı olsun
Merhaba
REGAL daytona 250 ile baslayabilirsin bende onla başladım
grs
"mercedeslerin balina kasa tabırıne eş değerim diye bilirz "
demişsin kardeşim ben ne yapayım 1.85 boy 140 kg :cheesy: zayıf bayan bi artcı ile az problemli gezebiliyorsun ama 80 kg civari biri olunca zaten daytona ve spyder amortisörleri biraz sıkıntıdır tam anlamıyla en ufak taşı bile hissedersin ama sen zaten 115 kg mışsın bence hiç düşünmeden daytona al derim spyder a pek bakma zira şehir içinde daytona bile diğer chopper lara kıyasla zor dönüyor ama görüntüsü ile dikkatleri fazlasıyla üstüne çekiyor
140 kilo biri olarak diyorumki kesinlikle almalısın :Rockn Roll:
bence dırek buyuk cc kullanabılırsın hıc egıtımım yok dıyorsan 2 tekerleklı hıc bır sey kullanmadım dıyorsan ozaman 250 cc bır motor bıle sana cok zor gelecektir. kendı dusuncem bu yonde ben 250 clasıc kullanıyorum makına kucuk gelıyor artık bana degıstırme ıhtıyacı oluyor ınsanda buyuk cclere kacma ıstıyorsun bu durumu bıraz daha bastırabılmek ıcın dırek buyuk cc almalısın dıye dusunuyorum sımdıkı aklım olsa ben dırek 600 750 800 cc motorları tercıh ederım ha bır de maddı yonden ıyı durumda olman gerek tabıkıde.
Honda shadowla başlamakta da büyük sıkıntılar çekeceğini sanmıyorum. Zaten kullanıyormuşsun motor, ancak 750 lik bir motorun da dönüşlerde en ufak bir yanlış gaz açma hareketinde bile seni yere yatırabileceğini unutmamalısın. Dolayısıyla kendime hakim olurum, gereksiz hareketlere girmem, güzel güzel motoru tanıyarak kontrollü ilerlerim diye kendine güvenebiliyorsan bütçen dahilinde büyük hacim bir motor da alabilirsin bence 8)
Valla kardeşim diyorum ya 140 kiloyum artcım zaten 80 kg civarı biri olursa çamurluk hafif lastiğe sürtüyo içteki civatalar lastiği yarma riski var ama ufak tefek 50 60 kg bi artcı ile tek sorunun süspansiyon hiç fayda sağlamıyo sert bir yolculuk oluyo ama sorun olmuyor
Diğer yandan alabiliyorsan daha farklı birşey almanı tavsiye ederim zira bizim makinaların süspansiyonu sıkıntılı ben bile şikayetciyim bu konudan ama keyfi anlatılamaz 8)8)
peki suspansıon degıstırılmesı gıbı bır ımkan var degılmı daha sert suspansıyon mesela daha rahat bı suruş sağlamazmı ?
Aldığı malın kıymetini bilmeyen eşek niyetine kullanan bakımlarını zamanında yapmayan 250 likmotordan gaza gelip 750 lik performansı bekleyen raptor kullanıcıları
Sorun motorda değil kullanımda 2 senedir kullanıyorum ve gönül rahatlığıyla alabilirsiniz diyorum
Gidip ucuz diye sorunlu motorları alıp dersiniz tabi çin malı almayın diye
Nette bir arkadaş küfür ede ede raptor tanıtıyor ama daha motor kullanmayı bilmeden motor tanıtıyor ışıklarda beklerken viteste ve eli debriyajda bekliyor o balata yakın zamanda yer ve başlar regali kötülemeye
Yani markaya değil kullanana bakın temiz ve bilerek kullanırsanız size senelerce hizmet eder benim daytona da dağılma sararma morarma vites problemi boyada matlaşma yok ama keyif ve hayran bakışlar durdurup hayranlığını ifade edenler çok Regal kıymetini bilene candır;-)