Tüm babalarımızın babalar günü kutlu olsun...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yazdırılabilir Görünüm
Tüm babalarımızın babalar günü kutlu olsun...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Herkesin babalar günü kutlu olsun, herkes çocuğuna bugüne özel ilgi göstersin; biraz silip biraz wd-40, biraz zincir temizliği yapsın :)
Canlı kanlı dünya güzeli evladı olanlara da baba oğul/kız güzel vakitler dilerim :Rockn Roll:
geçen sene babamı kaybettim,babam sinirli , çevresi tarafından çok sevilen biri değildi ama çok gariptir üniversitede hiç abartmıyorum bütün öğrencileri onu dehşet severdi bize karşı inanılmaz otoriterdi bizde tabi 40 ına merdiven dayadık ya babaya tripler öflemeler tıslamalar yapıyorduk ben özellikle son bir kaç senedir babama böyleydim ama babamın öldüğünü öğrendiğim gün kafama dank etti ama iş işten geçmişti artık yoktu şimdi keşke olsa da bana yine huysuzluk yapsa bende ona öfleme tıslama değil de ayağını öpseydim , ona sımsıkı sarılsaydım herhalde ölene dek bunun pişmanlığını yaşayacağım.
Babalarınızı üzmeyin yaşıyorken kıymetini bilin onlara saygısızlık yapmayın ne istiyorlarsa yapın sonrada o kötü gün geldiğinde benim gibi kafanızı duvara vurmazsınız.Babamın evraklarını toplarken yıllar önce üniversiteden mezun olduktan sonra çok ciddi bir kavgamız oldu ama kavga öyle böyle değil koskoca adamdım dayak yedim hatta alt komşumuz eve girip onu tuttu hiç karşılık vermedim işte vefatından sonra o zamanlarda herhalde yalnızken yazmış bir mektup buldum bana yaptıkları için pişmanlığını dile getirmiş kendi kendine üzüntüsünü gidermek için içini yazıya dökmüş.....içimden dedim ki vay be baba ne adammış sın ne kadar yufka yürekliymişsin dedim....işte böyle...insanlar yaşlanınca çocuklaşıyorlar sizde bu esnada hayat kavgasının içinde gergin ve sinirli oluyorsunuz hiçbir mazeret anneyi babayı üzmeye değmez onlara asla kızmamalı hayatta iken Kıymetlerini çok ama çok iyi bilmeliyiz, hepinize iyi geceler.
Sozde degil ozde baba olan butun babalarin, babalar gunu kutlu olsun.
Iyi bir arkadas, iyi bir dost, iyi bir es olamayabilirim belki ! Ama, bildigim tek gercegim olan Enya`m kizim icin, cok iyi bir babayim.(kendimi begenmislik yada simariklik olarak anlasilmasin lutfen)
benim icin sabahin 7 bucugunda kalkip yaptigi resmi gostermesindeki heyecan ve sevinci anlatmak kelimelerle olmaz. babasiz gecirdigim hayatim boyunca benim hic yasamadigim ve hissedemedigim herseyi onun hissetmeside beni en mutlu baba yapiyor. iyi ki kizimda varmis be....