Mercedes travego ön bagaja rahat rahat sığıyor. Biraz iple bagaj orta diregine bağlayıp sabitliyorlar.
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yazdırılabilir Görünüm
Mercedes travego ön bagaja rahat rahat sığıyor. Biraz iple bagaj orta diregine bağlayıp sabitliyorlar.
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir arkadaşım 1100 cc lik spor motor getirtmişti taaa Hataydan :) 50 lira gibi bişi ödemişti. 1 Yıl oldu.
kargo işi meşaketli iş hocam onun için kutu falan yaptırman gerekiyor ayrıca ağırlıya ve ebatlarına göre bir ton para alıyorlar ben motorumu çorumdan almıştım izmire yol otobüsünün bagajında getirdim 100 lira ver mavine at bagaja spanzetle bağla hiç birşey olmuyor benim motorum spayder uzun olduğu için ön tekeri sökmüştük sadece sığmamıştı bir de sadece mercedes trevego model otobüse sığıyor bagajı en büyük olan model
Çoğu kişi bu yöntem ile getiriyormuş duyunca bende çok şaşırmıştım hangi firmalar yapıyor bilmiyorumda trevego ya sığıdığını duymuştum :D
Ben de Daytonamı İstanbul'dan otobüsle getirttim. sadece aynaları sökün, köpük strafor gibi sürtünebileceği yerlere koymak üzere yanınızda bişeyler bulunsun yeter. muavin bağlıyor zaten ortadaki direklere falan güzelce. inerken birazdaikkat çekiyorsunuz tabi ama sorunsuz gelmişti benimki. 300 vermiştim geçen sene ama pazarlık dahi edecek durumda değildim. Hangi markaydı otobüs bilmiyorum ama tüm otobüslerin altına sığmıyor.