Anladım, teşekkür ederim. Motor blokları aynı olduğu için o zaman bizim 350'lerden de uzak durmalıyım anlaşılan. :( Araştırmalara devam.
Yazdırılabilir Görünüm
Asya balansorsuz,butun parcalari regal raptor deposundan aldim birebir uygun ama,sonucta asya adinda bir motor,piyasa yok,elinde kalir,titresimde cok zaten,250 balansorlu regal bulursan yapistir,ama cidden asyaya bulasma benim agzim elim bacagim govdem cok yandi [emoji3]
Gel sana bi dragstar 250 alalım vazgeç şu sevdadan abi :Rockn Roll:
Yorumlara göre 250-6c daha bir iyi olucak sanki, acele etmemek lazım tabi ben ettim biraz ilk motor diye :D
Ghost 350 -> regal raptor 350 ile aynı makinadır.Ornegın benım ghostun selenın altında regal raptor yazıyor şasede daddyw yazıyor.Gelelim şimdi genel konumuza ghost 350 daytona 350 junak 350 laro 350 bunların hepsi 2011 2012 modellerinde ozellikle şanzuman problemi oluyor bunun dısında ust kapak contası patlatma durumu olabılıyor fan problemi oluypor.bunun dısında bu mal kotu bu mal ıyı rektefe ettirdim benim agzım yandı senın dılın kurudu demeye gerek yok.Asya ghost alınır keyıflıce bınılırsu an daytona 350 leleri satıyorlar 8 9 bın tl ye asya ghostu alırsın 6000 tl ye su an kullandıgın motordan sonrada cok mutlu olursun:) ayrıca ghost 350 balansorludur.Regal raptorun balansorlu modelleri dahğil titreşim ne yazık ki vardır.
Benim daytona da titreşim yok yıpranmış motorları alıp da sonra marka kötülemeyin
Şöyle düşünün iyi olsa sahibi niye ucuza verip elinden çıkarmaya çalışsın değerini veya sıkıştıysa değerinin biraz altını ister
Ucuza değil temize bakın iyi olan hiçbir zaman ucuz değildir piyasası neyse odur ve kendini gösterir temiz bakımlı olsun tek bin lira fazla olsun o serviste geçireceğiniz zamana yazık iyiyi alın gezin 1000 pahalısını alın 3000 i servise vermek yerine aksesuara bakıma benzine verin başkasının hurdasını adam etmeye çalışmayın