-
Bu arada önemli yaptığın her şeyin kendi içine sinmesi ben çok anlamadığından dolayı elleyemem ama şuan kendime tekli bir koltuk yumuşak visco süngerden imalat etmeye çalışıyoruz buradaki arkadaşlarla biraz eli yatkın olan koltuk çok rahatsız çünkü
Belli bir sureden sonra kalçam özellikle nasıl söyleyeyim y kısım çok sızlıyor anladınız o y kısmı😖
-
Olsun abi adana'dan da kız aldık yine bir bağlantı var sayılır😂😂
-
Sen her yerden bağladın valla beni tamam artık ne diyelim bekliyoruz Ünye ye her zaman
-
Bittiğinde paylaşırsan eğer motorun üzerinde ki son halini görmek isterim merak ettim. Gelirsem eğer bu yaz bi tur atarız umarım😊
-
Ben motoru aldığımda o içeride gözüken kapağın ortasına ince bir boru yapılmış ve 2 delik delinmiş şeklindeydi sesi beni gayet tatmin ediyor ama daha tok daha güzel bir ses fikrine her zaman açığım tabi :D
-
-
Sesi süper olmuş, eline sağlık
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Yasin kardeşim kafandaki sorulara bu yardmcı olur diye düşünüyorum ön 2 kapağı sök yeter bence gerisi dursun yoksa komşu düşmanı olursun :):):):)
gerçi senin makine 150 lik ama aşağı yukarı iç mantığı aynıdır diye düşünüyorum 2 kapak kafi gelir fazlası zarar gene iç yapısını tam bilen arkadaş varsa daha açıklayıcı olurona göre adım atarsın
kolay gelsin tekrardan 8)
Benim konu linki burda bende kendim yapmıştım daytonanın egzozunu
http://www.raptorriders.com.tr/forum...ad.php?t=11130
-
Hocam çizili şema o kadar işime yaradı ki sabah olur olmaz benim makinaya bir sırnaşıcam ben
-