Biri 2012,iki de 2013 model
Yazdırılabilir Görünüm
Eğer ikisi arasında kaldıysan rks al. Hyosung parçası çok sıkıntı. Rks de çok bol olmasa da piyasada benzeri çok bulunan bir motor. Ama sıfır ayarında hyosung bulursan ve temiz kullanırsan daha iyidir. En guzeli gönlünden geçen neyse onu alman. Motosiklet işinde mantıktan çok kalbine bak.
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şaka maka bende rks diyorum abi benim araştırmacı ruha güveniyorsan hyo'dan kesinlikle uzak dur sağlam motor ancak parçaları çok pahalı ve zor temin ediliyor. ayrıca şekil olarakta bir türlü ısınamadım hyosung'a
merhabalar bende motor arayışı içerisindeyim hysoung gv 250 almayı düşünüyordum bütün araştırmalarım o yönde oldu ve motorr aksamı konusunda hiç bir sıkıntı çıkarmadığını sadece elektriksel problem olduğunu duydum son modellerde elektriksel hatanında giderildiği kanısındayım ki hiç kimse bu konuda şikayet konusu açmamış lakin tek bir sebebden dolayı gv 250 den vazgeçtim enjeksiyonlu makinalarda egzoz değişimi sıkıntılıymış değişim yaptığında beyin bozuluyormuş çok iyi anlayan ustasına götürmem gerekiyormuş cpu ayarlarını çok iyi yaptırmam gerekiyormuş falanda filan bizim buralarda motorlara bile adam akıllı bakamıyolar ki onu hiç kimse yapamaz düşüncesiyle gv 250 den vazgeçtim tekrardan regal almayı planlıyordum ama rks yide şimdi aklıma koydun birde onun araştırmasına girip bakayım olumlu olumsuz sonuçlarını sana aktarırım..
Hyosung rks yi ki kendisi eskinin keeway landcruiser i dır, havada karada oper
ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benim anlamadığım bahsettiğiniz modeller spyder dan daha mı iyi de siz değiştirmek istiyorsunuz. Yazıları okuduktan sonra merak ettim rks nin yeni modeli black s... Spyder bunların hepsine 100 basar bence bir kullanıcı olarak siz bir sıkıntı ile mi karşılaştınız boyle bir karar aldınız yoksa değişiklik olsun diye mi?