Kardeşim boyun kilon vs önemli etkenler hakim olabilecekmisin ? Birde yaşın daha genç ben o yüzden 150 derim sana ama 250 likte bir şecenek.
Yazdırılabilir Görünüm
kardeşim ailemize hoşgeldin :) öncelikle bi ehliyetini ekipmanlarını vs. onları tamamla sonra az daha biriktirip 250cc lik bi motor alabilirsin. 150 cc başlangıç için güzel bir motordur ama kısa zamanda seni tatmin edecektir ve onu satıp 250cclik bir motor alacağın zaman biraz zorlanabilirsin. Ancak tercih yinede senin ucuz motoru güzel bir 250cc'lik bi makine alıp kendi isteğine göre dış görünüşünü toparlayabilirsin ve o seni uzun süre götürecektir :) umarım herşey hayal ettiğin gibi olur ve senide yollarda görürüz
Merhaba Ali Kayseri'den aramıza hoş geldin inşalah kısa sürede gönlündeki makinaya kavuşursun 8)
Kardeşim hoşgeldin. Kendi paranla alman gerçekten takdir edilesi bir şey. Umarım her şey gönlünce olur8)
Aramıza hoşgeldin ali küçük bi başlangıç yapıp kendi emeğinle kazandığın parayla 150 lik bişe bakabilirsin 8) daha sonra ilerde ihtiyaçların artınca kendine daha yüksek cc bi makine bakabilirsin 8)
aramıza hoşgeldin, hızlı gitmen sadece ama sadece azrailin hoşuna gider, sen gel bizleri sevindiir yollarda ve aramızda aktif olman dileğiyle tekerin düz bassın, alacağın motorda allah kazasız belasız mor sevdası yaşamanı nasip etsin inşallah
Ali hoşgeldin
Aramıza hoşgeldin ,senin gibi genç kardeşlerimizi aramızda görmek güzel. Herşeyden önce ehliyet ve ekipmanını ayarla kalan bütçe ilede motorunu al. Bir dd150 kullanıcısı olarak sana önerebilirim çünkü benim ilk vitesli motorumdu ve tecrübem yoktu buna rağmen ilk gün gayet rahat kullandım motoru, tabiki bir süre sonra banada olduğu gibi yetmeyecektir 150 cc ama en azından trafiğe alışır motora hakim olmayı düşünmektense trafiği düşünürsün, zaman iöerisinde mutlaka yükseltirsin :cool:
Hoşgeldin:)
Aramıza hoşgeldin kardeşim benim sana nacizane önerimdir asla ve asla gaza gelme motora bindiğimiz anda önceliğimiz kendi güvenliğimiz ve trafikteki diğer insanların güvenliği fevri hareketler ya bize yada diğer araçlara zarar verecektir bunu asla unutmaman dileğiyle
TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi