Bence sezonun bitmesini bekle. Hem fiyatlar duser hem de binmedigin zamanlar bakim yapar uzerinde oynarsin. Hem surulmeyecek zaman yok. Buzlanma olmadikca her vakit surulebilir motor :)
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yazdırılabilir Görünüm
Bence sezonun bitmesini bekle. Hem fiyatlar duser hem de binmedigin zamanlar bakim yapar uzerinde oynarsin. Hem surulmeyecek zaman yok. Buzlanma olmadikca her vakit surulebilir motor :)
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
valla ben yaz kış yağmur çamur dinlemeden keyifle zevkle sürüyorum (aman ıslak zeminde dikkat bizim lastikler nylon olduğu için hayatta yol tutmaz aklında olsun :) ) öte yandan kışın tek sorun ıslanınca temizliği ve bakımı biraz uğraştırıyor beni (kablo soket aksamını WD40 ile oksitlenmesin diye korumak, radyatöre çok çamur gelirse ıslak zeminden dolayı radyatör yeterli hava alamayıp hararet yapabilir ve de zinciri temiz, yağlı tutmak gerek) onun dışında bir dakika bile üstünden inesim gelmiyor alınca sende anlarsın termal kıyafetler ve ekipmanını tamamlarsın o zaman yaz kış koymaz emin ol :)
Valla ben kardeşim ben 2013 Ekim ortasında aldım normal fiyatından 2.250 Lira daha ucuza aldım. Bence acele etme Mustafa'nın da dediği gibi dikkat ettikten sonra(Lastik kayma olayına) yaz kış binilebilir. Ben de motoru hiç kapatmıyorum. Yaz kış faal :Rockn Roll:
Kışları kullanmayacaksanız en fazla kasım başına kadar sürüş yapabilirsiniz. Fiyat olarak eylül ayı çok da fazla indirim olacağını sanmıyorum. Genelde aralık ayı gibi ucuzlayacağını düşünüyorum.
Motorun yazı kışı olmaz abi yağmur çamur yoksa binersin. Lastik ve ekipman sağlamsa yağmurdada binilir
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaşlar ile aynı şekilde düşünüyorum sürüşü riske atmadığı sürece yaz kış binilmeli :)
Aceleci davranmak değilde çok heveslilik sanırım benimkisi :) Verdiğiniz cevaplarla iyice arttı içimdeki istek doğrusu. Ankara'da yaşayanlar bilir geçen sene kışı göremedik bile sürekli kapalı bi hava. Eğer bu sene de böyle olursa tadından yenmez benim için okuluma rahatça gider gelirim :cheesy: Herkese teşekkür ediyorum ilgilendikleri için
Evet tüm aksesuardan önce ekipman ve lastik olayını halletmeni tavsiye ederim. Lastik okadar farkediyor ki.. Metzeller marka Yeni lastik taktıntan sonra yere bastığımı anladm. önceki lastiklerimle sanki havada gidiyormuş gibiymiş
Xperia C3 cihazımdan gönderildi.
Tabi tabi kafamda belirlediğim bi kask var montu da araştırıyorum daha. Ne yalan söyleyim daha önce öyle adam akıllı bi motor tecrübem olmadı o nedenle lastiklerin arasındaki farklı anlayabilir miyim onu bile bilmiyorum ancak bütün fabrika lastikleri kötüymüş sanırım onda herkes hemfikir. Güvenliğim için ben de bütçemi ayarlayıp değiştirebilirim tabi ki :) Çok teşekkürler ilginiz için