Ersen çok geçmiş olsun [emoji17]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yazdırılabilir Görünüm
Ersen çok geçmiş olsun [emoji17]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Geçmiş olsun. Argon kaynağını yaptırıp ta sağlıklı bir şekilde devam edenleri duydum. Araştırırsan uyguna yaptırabilirsin. Sefaköyde yapan varmış bildiğim kadarıyla.
Ersen abi çok geçmiş olsun.. vites pedalını sökmek biraz zordur. Elin anahtar tutuyosa sökersin. Söktüğündede ali ünverdi abide bir kaynakçının numarası vardı. Fotoğraf gönderseydin dahada faydalı yorum yapardım. 534 747 41 84 numaram. Bana ulaş çözüm üretiriz.
Not. Bence ekipman önemli. Eldivenleri rafa kaldırma. Çünkü bazen düştüğümüzde yerden kalkmamıza sebep olan değerli dostumuz ekipmanlardır. Saygılar 8)8)
Selam Uğur.
Forum yenilendiğinden dolayı Tapatalk ile bağlanamadım. Yorumunu şimdi gördüm.
Pedal dökümmüş. Argon kaynak ile olmaz dedi kaynakçılar. En sonunda İkitelli'de bir sanayi sitesinde kaynakçı buldum. Eskisinden daha sağlam yaparım, başka yerden kırılır kaynak yerinden kırılmaz diyerek bir çeşit kaynak ismi söyledi. Hatırlamıyorum ismini kaynağın. Zaten bıraktığım yeri bile zor bulurum çünkü o kadar dolaştım ki, sanayi sitesinin yeri ile ilgili şu anda en küçük bir fikrim bile yok. :)
Pazartesi alabileceğimi söyledi ancak ben de memlekete gidiyorum. 15 gün sonra alırım diyip bıraktım. İnşallah parçalarını kaybetmez eleman.
İlgin için çok teşekkür ederim.
geçmiş olsun kaynakla 10 20 tl arası hallettirebılırsın. 180 tl para cıkarma hıc derım