Raptor Riders ailesine hoşgeldin abi. Forumda ve etkinliklerde aktif olman dileğiyle :)
Yazdırılabilir Görünüm
Raptor Riders ailesine hoşgeldin abi. Forumda ve etkinliklerde aktif olman dileğiyle :)
Hoşgeldiniz forumda ve yollarda aktif olmanız dileğimle hayırlı olsun. Toplantılarımıza bekleriz
Hoşbuldum arkadaşlar, hepinize bu sıcak karşılamayı için ayrı ayrı teşekkür ederim.
Rks 250 lerde su soğutma yok. İstanbul trafiğinde günlük kullanımlarımda veya gezilerimde, su soğutma olmaması can sıkıcı hale gelir mi ?
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Erol hoş geldin. Bence de artık bazı şeyleri yaşayarak öğrenme zamanı gelmiş :)
Selamlar Erol,
Aramıza hoş geldin. Umarım ve dilerim gönlündeki makineye kavuşursun. Saydığın grup da yer alan makinelerin hepsinin kendine göre bir avantajı ve kusuru vardır. Ekonomik olarak bir üst sınıfa çıkılamazsa, makine+usta+kullanıcı üçgeni bozulmaz. Bu grupdaki makinelerin hangisini alırsan al, gözün ve elin hep üstünde olması lazım.:) Marka ve model beğenisi için söylenecek bir şey yok, bizim tarzımızda en doğru seçim gönlüne hangisi düştüyse onu alman. 8)
Ancak koruyucu ekipman eksiğin olmasın ve giymek yada takmak için sakın üşenme, bu konu makine seçiminden daha önemli...:oky:
Formu takip edersen Avrupa ve Anadolu yakasında buluşmalar düzenlenir, katılım sağlarsan bir çok soruna cevap alabilirsin.
Rüzgarın bol, yolun açık olsun...
İsmail arkadaşımızın bir mesajını hatırladım. "En iyi motor altındaki motordur. " demişti.
Merhaba Erol abi RR ailesine hoşgeldin gönlündeki makineye kavuşursun umarım 8)
aramıza hoşgeldin hocam, gönlündeki motoru alman dileğimle. en kısa zamanda motorunu alıp motor sürmenin hayallerini reale dökerek keyfini yaşarsın..
Şu ana kadarki mesajlarınız "en iyi motor beğenerek severek bindiğindir" algısını oluşturdu bende..
Şunu alma bunu tavsiye ediyorum kanalına girmemeye özen gösteriyor gibisiniz.
Takdir ediyorum.. 😆
Sizde haklısınız. Fiyat - performans - görecelik algısı farklı ve secenek çok bütçe sınırlı olunca ortaya çıkan algı yerine cuk diye oturuyor.
Butcene gore begendigin motoru al ve varabildigince keyfini sür..
👍👌
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Abi hoşgeldin inşallah gönlündeki motora kavuşursun