Kardeşim hayırlı satışlar. Motor alacak olsam
Kesinlikle bunu alırdım. 1 inci sınıf motorcusun. Çok yardımlarını gördüm,seni kaybetmemiz iyi olmaz. Dragstar benimde çok istediğim bir motor. İnşallah bir an önce kavuşursun.
Yazdırılabilir Görünüm
Kardeşim hayırlı satışlar. Motor alacak olsam
Kesinlikle bunu alırdım. 1 inci sınıf motorcusun. Çok yardımlarını gördüm,seni kaybetmemiz iyi olmaz. Dragstar benimde çok istediğim bir motor. İnşallah bir an önce kavuşursun.
Seni burda yakalamışken uzun bir soru sorayım.
Ben yeni motor yaptırdım ama bir türlü sağ taraftaki bujinin 100-150 km. de kararmasını yani is bağlamasını önliyemedim.Senkron ayarı yaptım sağ tarafın hava ayarını gereğinden fazla açtım yine olmadı.Emanet beyin bulup onunla denedim,bobin kablolarını ters çevirdim hatta başka karburatör taktım sol taraf cam gibi sağ tarafı sık sık söküp fırça ile temizliyorum yoksa teklemeye başlıyor.Kaliteli buji aldım olmadı.Hatta sağ piston yada sekmanda hata vardır diye yeniden sekman attırdım ama durum değişmedi.Bu konuda önerebileceğin bir şey varmı.
hayırlı olsun ergun umarım gönlündeki makinaya kavuşursun...
inşallah bizim gruptan bir arkadaşa nasip olur makinan arada sırada bende görürüm ilk göz ağrımı
İnşallah hayırlısı olur ;) Şimdiden alanada satanada Hayırlı olsun ;)
İki buji ısmarladım.jiklenin kablosunu söktüm hatta mct katbüratörünüde denedim. Birde sibop ayarını başka ustaya yaptırayım bakalım.
İridyum buji kurum bağlamaz dediler . Burda aldığımız ngk ların orjinalliği ne pek emin olamadım.Cevap için teşekkür ederim iyiki varsın👍👍
NOT:Bu arada konuyu kirlettiğim içinde özür dilerim.