Cenk Abi hayırlı, uğurlu olsun. Güzel hikayenle haftaya güzel başlamamı sağladın. Belgesel tadında bir anlatım olmuş :) Motorla ilgili gelişmeler oldukça, buradan bizleri de haberdar edersen, bu heyecanlı hikayeden mahrum kalmamış oluruz 8)
Yazdırılabilir Görünüm
Cenk Abi hayırlı, uğurlu olsun. Güzel hikayenle haftaya güzel başlamamı sağladın. Belgesel tadında bir anlatım olmuş :) Motorla ilgili gelişmeler oldukça, buradan bizleri de haberdar edersen, bu heyecanlı hikayeden mahrum kalmamış oluruz 8)
Abi resmen yaşadım okurken :) hepimiz için güzel deneyim olacak :) İyi ki kalkıştın böyle bir şeye, hepimiz bir şeyler öğrenicez sayende. Tekrar tekrar hayırlı olsun
Cenk hayırlı olsun. Gönlünce modifiye edip kullanırsın...
Helal olsun Cenk Abi :)) Büyük de geçmiş olsun. Şehir dışından motor alınca insan baya heyecan yapıyor :) Güle Güle Kullanırız TIrtılı :D
Abi hayırlı olsun. Maceraların devamını bekliyoruz 8)
Abi hayırlısı olsun tekrardan inşallah hep beraber bu tırtıldan bir kelebek ortaya çıkarıcaz, şimdiden sonucu iple çekiyorum :)
Hepinize güzel dilekleri için teşekkür ederim. Buradan yapılan işlemleri ve nasıl birşey çıkacağını adım adım paylaşacağız.
Cenk hayırlı olsun o makinadan benim arkadaşımda vardı uzun süre kullandı ben jawa kullanıyordum çok güçlü bir makinadır.Hayırlı uğurlu olsun.
Abimm hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız inşallah sende benim gibi ilk günden yolda kalmışsın ama yılmak yok abim o motoru kelebek olarak görücez dokunup yılların güzelliğini görücez inşallah 🤘🏻😂