Abi büyük geçmiş olsun.İşte küresel ısınma denilen şey bu bir damla yağmur düşmedi yaz ayı boyunca yağdımıda heryer sel...
Yazdırılabilir Görünüm
Abi büyük geçmiş olsun.İşte küresel ısınma denilen şey bu bir damla yağmur düşmedi yaz ayı boyunca yağdımıda heryer sel...
okan çok geçmiş olsun. gerçekten çok kötü görüntü. deprem zamanını hatırlattı bana.
Çok çok büyük geçmiş olsun Allah beterinden korusun...
İnanılacak gibi değil, deprem deseniz inanırım...
burasıda benim işyerimin 2 sokak aşşağısı....
http://upload2.postimage.org/419740/FotoA_raf_0208.jpg
http://upload2.postimage.org/419752/FotoA_raf_0207.jpg
gerçekten çok büyük bi felaket ucuz atlatıldı.. son haberlere göre can kaybı yok... inşallahda olmaz.. gelen mala gelsin....
Okan
nedir bu resimler insanları tüyleri dikiliyor yaaa tövbe tövbe
kelime bulamıyorum söyleyecek
çok çok üzücü bir olay allah daha beterinden saklasın maddi zarar olsunda cana bir şey gelmesin diyecem
ama eskilerin bir lafı vardı yanlış hatırlamıyorsam " mal canın yongasıdır " mı neydi.
Okancım çok çok büyük geçmiş olsun yapabileceğim bir şey varsa (( diyecem komik duruma düşmüyorum umarım))
çok geçmiş olsun modum
saol kino baba.... allaha şükürler olsun .....
yanlız geçen ay bi işyeri için pazarlık yapmıştık...aylık kirası 3500 ytl idi 12 aylık peşin istemişti..
bende 6 aylık peşin vermiştim... pazarlık halindeydik...işte o işyeri sarı taksinin tam önündeki yer..
yani şu anda orda olsam berbat bi halde olacaktım.. verilmiş sadakamız varmışşş...aslında herşeye çok düşünmeden dalarım ama bu işte biraz oyalanmıştım...şans işte orda olsak bide dekorasyon yaptıracaktım o da baya bi masraf olacaktı ...raptoruda satsak kurtaramazdık artık....
Geçmiş olsun , neyseki ormanlarınız varda sel sadece su olarak gelmiş, senirkentte olmuştu hatırlarmısınız bilmem , dağda ağaç fazla olmadığı için su toprağıda beraberinde almış çamur şeklinde önüne gelen herşeyi yutarak inmişti. 54 kişi ölmüş , pek çok ev yıkılmıştı. bazı yerlerde 2 metreye yakın çamur birikmişti. Tekrar çok geçmiş olsun.
Sevgili Okan kardeşim,
Çok geçmiş olsun. Fotoğraflar tüylerimi diken diken etti.
Can kaybı olmaması tek olumlu taraf.
Allah beterinden saklasın.
Okan kardeşim tüm Samsuna geçmiş olsun bu ne biçim yağmurmuş anlamadım, yoksa siz yağmur sandınızda yangın söndürme uçakları size sumu boşalttı sanki aniden baraj kapağı açılmış gibi, bu yağmur neden istanbula yağmaz adres yanlış bidahaki sefere söyleyinde buraya gelsin yağmur bulutları.