KArdeşim benim çok haklısın korumalı ekipmanlar bizim şase kısmımız ;) Sana gerçekten çok üzüldüm ama bi yandanda bu kadarla atlattığın için gayet mutluyum... Allah beterinden esirgesin...
Yazdırılabilir Görünüm
KArdeşim benim çok haklısın korumalı ekipmanlar bizim şase kısmımız ;) Sana gerçekten çok üzüldüm ama bi yandanda bu kadarla atlattığın için gayet mutluyum... Allah beterinden esirgesin...
Allah tekrarını göstermesin geçmiş olsun ucuz atlatmışsın
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Geçmiş olsun. Allah beterinden saklasin. Ekipman mühim.
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kardeşim gecmis olsun.Bizlerde şoyle bir sey var motosıklet ıcın bır yerden para bulur alır motoru iş ekipman olayına gelınce off param oldukca alırım deriz.Basına bır olay geldımıde motosıklet tehlıkelı bırakıcam lafı dolasır.Önce ekipman sonra motor....SAYGILAR
geçmiş olsun ufak hasarla atlatmana sevindim inşallah tekrarını yaşamazsın
geçmiş olsun kardeşim
Bu şekilde üzücü bir örnek olmasaydı keşke ama eksik edilmemeli dediğin gibi.. Bütçeyi ayarladıktan sonra ilk fırsatta alacağım ekipman bot olacak..
Cok geçmiş olsun ekipman sart
GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Furkan geçmiş olsun Allah beterinden korusun.
Furkan,
geçmiş olsun.nazar
Aynı konuda hep uyarıyoruz ama kardeşlerimizin çoğu, görünüşü emniyetten daha önemli görüyorlar. Korumaların ne zaman lazım olacağı belli olmadığından, mesafe ve süreye bağlı kalmaksızın giyilmesi/takılması gerekli.