Salih 1 senedir satmana engel oldum sattırmadım ama daha fazla engel olamayacağım anlaşılan hayırlısı olsun inşallah böyle temiz özenle bakılmış bir makina tanıdık birine gider 8)
Yazdırılabilir Görünüm
Salih 1 senedir satmana engel oldum sattırmadım ama daha fazla engel olamayacağım anlaşılan hayırlısı olsun inşallah böyle temiz özenle bakılmış bir makina tanıdık birine gider 8)
motosiklet ve senin için hayırlısı neyse o olsun.İmkanım olsa hiç dusunmeden alırdım.:cry:
Tam cc yükseltilecek makina hayırlı satışlar
Özgür yaşa,mutlu yaşlan..
Hayırlı satışlar umarım herşey gönlünce olur...
way way way makinaya bak, imkan olur makina olmaz, makina olur imkan olmaz, alanında satanında kısmeti açık olsun
Salih hayırlısı olsun. Alacak olan arkadaşa da şimdiden hayırlı olsun. Temizliği konusunda konuşabileceğim. Birlikte çok yol yaptığımız ve festivallere katıldığımız için her ayrıntısı hakkında bilgim var.
Bu kadar övgüden sonra sen niye ilgilenmiyorsun diyenler için. Ekonomik sorunlar olmasa kimseye bırakmayacağımı söyleyeyim :)
Hayırlı satışlar olsun, hak edene nasip olsun :)
Salih hayırlısı olsun. gerçekten üzüldüm makinanı satmana. cunda dönüşü beraber yol yapmıştık. çok güzel makina....
çok hoşuma gitmişti...
tekrar hayırlı olsun
Salih bey ben gruptan acryvz ( Acar Yavuz ) , Celil bey, Ali Ünverdi bey , Ömer bey , Uğur bey ... senin motoru almam konusunda görüş birliğine vardılar , müsait olduğumuzda detaylar için görüşebilirmiyiz .. Saygılar